Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5] Wymiana radia DELTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wymienić radio DELTA na nieoryginalne AUDI, na firmę PIONEER. I teraz pytanie: jak to zrobić? Delta jest bardzo duża, a zwykłe radia są dużo mniejsze, przerabiał ktoś ten temat? Oczywiście nie chce pozbywać się delty na zawsze, bo może kiedyś wrócić do swojej A4 :) Audi z przed FL 1998r. Co w tej sytuacji zrobić? Pozdrawiam

Opublikowano

Poczytaj forum, wszystko było wiele razy.

Przejściówka ISO i zaślepki

Opublikowano

Szukałem, ale nie mogłem nigdzie znaleźć. Ile kosztują takie zaślepki i kostka i gdzie je kupić?

Opublikowano

Chyba nie szukałeś :wink4:

Allegro

Opublikowano

Widziałem jakieś zaślepki, ale nie jest napisane do jakiego radia, a ze zdjęć wydaje się to bardzo małe :/

Opublikowano

W szukajkę wpisz zaślepki i przejściówka, zaznacz dział "nawigacja, car audio.... " aby zawęzić szukanie i sam zobaczysz ile jest tematów

Opublikowano

Po co Ci do delty, przecież to radio wyjmujesz ? Zaślepki nie są do konkretnego radia. Wyciągasz oryginał (jaki tam masz włozony), wkładasz tego pionka, kupujesz zaślepki na allegro i po kłopocie

Opublikowano

Tylko żeby te zaślepki pasowały na wielkość, bo DELTA jest duża, a Pioneer jest normalnych rozmiarów, a potem łatwo powrócić do stanu pierwotnego? Sprawdzałem w moim aucie w kodach wyposażenia jest KOD 8RM czyli 8 głośników pasywnych, czy wszystkie będą działały na nieoryginalnym radiu?