4444 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam Chciałbym wymienić radio DELTA na nieoryginalne AUDI, na firmę PIONEER. I teraz pytanie: jak to zrobić? Delta jest bardzo duża, a zwykłe radia są dużo mniejsze, przerabiał ktoś ten temat? Oczywiście nie chce pozbywać się delty na zawsze, bo może kiedyś wrócić do swojej A4 Audi z przed FL 1998r. Co w tej sytuacji zrobić? Pozdrawiam
jacekm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Poczytaj forum, wszystko było wiele razy. Przejściówka ISO i zaślepki
4444 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Szukałem, ale nie mogłem nigdzie znaleźć. Ile kosztują takie zaślepki i kostka i gdzie je kupić?
4444 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Widziałem jakieś zaślepki, ale nie jest napisane do jakiego radia, a ze zdjęć wydaje się to bardzo małe :/
jacekm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 W szukajkę wpisz zaślepki i przejściówka, zaznacz dział "nawigacja, car audio.... " aby zawęzić szukanie i sam zobaczysz ile jest tematów
4444 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Szukam konkretnie do delty i nie ma
jacekm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Po co Ci do delty, przecież to radio wyjmujesz ? Zaślepki nie są do konkretnego radia. Wyciągasz oryginał (jaki tam masz włozony), wkładasz tego pionka, kupujesz zaślepki na allegro i po kłopocie
4444 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tylko żeby te zaślepki pasowały na wielkość, bo DELTA jest duża, a Pioneer jest normalnych rozmiarów, a potem łatwo powrócić do stanu pierwotnego? Sprawdzałem w moim aucie w kodach wyposażenia jest KOD 8RM czyli 8 głośników pasywnych, czy wszystkie będą działały na nieoryginalnym radiu?
Rekomendowane odpowiedzi