Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] chorus przy głośniejszym słuchaniu się wycisza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem mam kaseciaka b7 i przy głośniejszym słuchaniu automatycznie sięścisza do 0 czy ktoś spotkał sie z takim problemem ten typ tak ma czy końcówka mocy mi siada dodam że zamontowałem urządzonko na karty sd i usb i minijack czy to może mieć jakiś wpływ na zanik dżwięku??? za wszelkie wskazuwki i rady txn

Opublikowano

Mam ten sam problem ale w concercie cd. przy cichym słuchaniu jest ok, natomiast jak trochę podgłośnię dżwięk znika i słychać tylko szum w głośnikach, po czym radio delikatnie się podgłasza i znów dźwięk znika i w kółko to samo. A jak wyłączę radio w momencie szumu w głośnikach, szum słychać także po wyłączeniu radia, tak jakby radio cały czas było włączone. Dodam, że mam wyprowadzone line in -Pomożecie???

Opublikowano

Mam ten sam problem ale w concercie cd. przy cichym słuchaniu jest ok, natomiast jak trochę podgłośnię dżwięk znika i słychać tylko szum w głośnikach, po czym radio delikatnie się podgłasza i znów dźwięk znika i w kółko to samo. A jak wyłączę radio w momencie szumu w głośnikach, szum słychać także po wyłączeniu radia, tak jakby radio cały czas było włączone. Dodam, że mam wyprowadzone line in -Pomożecie???

JA zmieniłem z kaseciaka na cd i jest znowu to samo, na moje oko, końcówki mocy za słabe włożyli do naszych radijek :mysli: :mysli: :wink4:

cóż trzeba będzie słuchać ciszej ;( ;( ;(

chyba że kroś coś już wymodził z tym problemem :mysli: :mysli: :mysli: