radekvw Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam przesledzilem ten watek z analiza logow i nie znalazlem takiego problemu jak w moim samochodzie a mianowicie w gupie 008 meas.blocks wartosc zadana przy wcisnieciu gazu powyzej 30% jest 70mg/str a wartosc aktualna mozna powiedziec ze juz duzo wczesniej jest 70mg/str i tak praktycznie w calym zakersie obrotow czym to moze byc spowodowane??
spanky Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tam sa 3 kolumny ... 1-a to pedal gazu i teraz pytanie ... ktora dla Ciebie to aktualna 2 czy 3 ... najlepiej pokaz 008 ale podejrzewam ze ktos maczal paluszki w sofcie ...
przemik Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 i to wyglada jakby ruszył tylko jeden limiter...
radekvw Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ta pierwsza wartosc to zadana wartosc 2 wartosc to aktualna a trzecia to chyba cos eliminowanie kopcenia czy soc takiego nie wiem dokladnie tak ze wartosc wartosc aktualna prakrtycznie od mometu ruszenia jest caly czas 70mg/str ta ostatnia wartosc w garnicach 60mgr/str chetnie bym to wrzucil tu na stronke ale nie bardzo wiem jak zrzucic tego loga na forum
spanky Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ta pierwsza wartosc to zadana wartosc 2 wartosc to aktualna a trzecia to chyba cos eliminowanie kopcenia czy soc takiego nie wiem dokladnie tak ze wartosc wartosc aktualna prakrtycznie od mometu ruszenia jest caly czas 70mg/str ta ostatnia wartosc w garnicach 60mgr/str chetnie bym to wrzucil tu na stronke ale nie bardzo wiem jak zrzucic tego loga na forum no niestety jestes w bledzie ..... 3 to aktulana ... ;-) a na sztywno masz oganicznik momentu .. auto po sofcie wstaw kopmplet logow bedzie wiadomo co i jak .. [opis jak to zrobic jest na forum]
Rekomendowane odpowiedzi