Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKD] Co da się zrobić z 1.9 116km ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Od niedawna mam b7 z 2005 awant 1.9 116 km z przebiegiem 216000 i niestety szału nie ma szłu z tym motorem czy ktoś już wirusował taki silnik ile mozna z tego wycisnąc i czy wogóle można i oczywiście za ile. Wiem mogłem kupić 2.0 140 km lub 3.0 204 ale nie stety jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :>

Za wszystki sugestie uwagi będę wdzięczny

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

140-145 PS

jeżeli wszystko w motorku jest dobre

Opublikowano

ok txn rozumiem że jak się już zdecuduje to przed wirusowaniem robią rendgena czy wszysto ok z motorem

Opublikowano

ok txn rozumiem że jak się już zdecuduje to przed wirusowaniem robią rendgena czy wszysto ok z motorem

Oczywiście.Tuner zrobi logi aby wiedział w jakim stanie jest silnik,turbo itd... Jeśli będzie git to tak jak kolega wyżej napisał.Może nawet i więcej kto wie :wink4::hi:

Opublikowano

za bogato to te silniki nie wychodzą po samym chipsie . jak chcesz robic to kup turbo brd drugi IC i wtryski BJ (ja wlasnie takich poszukuje) i w okolicach 200KM powinno sie udac jesli bedzie wszystko ok z silnikiem. ja bez wtrysków BJ mam narazie 173KM

Opublikowano

no to ciekawe co piszesz daj znać jak już będziesz miał te dwi paki pod maską opowesz oszczegółach :evil: