Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaką macie radę na daszek przeciwsłoneczny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam klubowiczów

mam Mały problem z roleta przeciwsłoneczna na forum szukalem tematu z tym problemem ale nie znalazłem nic.!!oto mój problem w daszku mam pęknięte plastiki utrzymujące daszek w zatrzasku nawet ich nie mam nie wiem czy da sie to kupić lub macie na to sposób proszę o porady.dolacze zdjęcie zeby bylo latwiej zrozumieć o co mi chodzi!!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e07a84ff8cbd860.html

Opublikowano

Podjedz do ASO kosztuje pewnie pare groszy.

Opublikowano
  • Autor

Powiem tak do ASO mam 150km i nie chce robić zbędnych kilometrów ale najpierw musze sie upewnić czy jest to dostępne w ASO może juz ktoś zamawiał to i wie pod jakim nr sie to znajduje lub jak to okreslic zeby wiedzieli o co mi chodzi :mysli:

Opublikowano

Może poszukaj na alle.Nawet jak kupisz daszek w innym kolorze to przełożysz zatrzask.

Opublikowano

niezłe mi parę groszy;)

nr 8D0857551F, cena 332.90 PLN

lepiej szukaj na alle... jest tego pełno i 10x tańsze

Opublikowano

niezłe mi parę groszy;)

nr 8D0857551F, cena 332.90 PLN

lepiej szukaj na alle... jest tego pełno i 10x tańsze

Można się było tego spodziewać! Ceny w ASO mają z kosmosu!!

P.S.Nie próbowałeś czegoś tym zastąpić? Może coś dokleić?

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie mysle nad tym ale nie moge na nic wpasc myslalem ze ktos z was mial juz taki problem i jakos mi pomoze :confused4:

Opublikowano

Dawko moim zdaniem nie ma sensu kleić ... bo na długo to nie wystarczy ( nie polecam ) przerabiałem to co prawda w innym samochodzie .... ale tak jak Koledzy napisali allegro i po kłopocie :good:

Opublikowano
  • Autor

Dobra Fajnie zamówię zapłacę a jak to zamontuje u mnie jaki przyglądałem sie w mojego taty A4 to tego nie idzie przełożyć.

a najgorsze jest to ze mam s-line i mam czarna podsufitkę i bardzo trudno o ciemne daszki ze światełkiem a ja jestem taki ze to musi wyglądać i służyć. Myślałem nad tym zeby moze zrobić to z kawalka blachy lub z drutu tak zeby wygladala jak sprężyna pomalowana pod ten sam kolor ani by jej nie bylo widać :gwizdanie: co wy o tym myślicie ?

Opublikowano

Jakby jej nie było widać a wszystko by hulało to myślę, że jest to jakieś rozwiązanie. :good: Sam będziesz widział czy działa ok i wygląda po przeróbce. :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 09:59_________________________________________________

Ale oglądałeś tą aukcję? Jak to nie da się przełożyć? :mysli: Skoro da się zamówić w ASO jako część zamienną to myślę, że nie powinno być żadnego problemu...

Opublikowano

bardzo łatwo go wymienić, wystarczy odkręcić jedną srubkę i wysunąć daszek

Opublikowano

No też tak sądzę ale kolega dawko1989 uważa inaczej i stąd moje pytanie. :wink4: