ajnas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam Panowie po uruchomieniu silnika słysze jakies dziwne strzelanie plastików napreżenia czy tez jakies bulgoczenie od strony pasażera w okolicach schowka podejrzewam że moze mieć to cos wspólnego z klimatyzacja bo jakos dziwnie sie zachowuje raz wieje mocniej raz słabiej a nic nie przełąnczam w niej jeśli wiecie cos na ten temat prosze o odpowiedz dzieki Jarek
GRazny Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 pewnie klapy sie odzywają... po podłączeniu VAGa wyjdzie który silniczek padł/zablokowany
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A kiedy robiłeś przegląd klimatyzacji.? u mnie też tak było dobiłem klimę i spokój
Aydaho Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 też mi się wydaje że klapy świrują - sprawdz VAGiem jak kolega wyżej radzi
jerseypl Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 wydaje mi sie ze jest to jeden z silniczkow sterujacych klapkami zawiesil sie sprawdz czy masz prawidlowy nadmuch na przednia szybe.
Rekomendowane odpowiedzi