cezary Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mom problem bo zaczeła mi migać ta kontrolka jak ją opisałem w tytule "żółta z zarysem samochodu" i nie wiem co się dzieje? Samochód odpala nioby wszysko ok a ona miga . Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!! * stosuj proszę właściwy prefix ( prefix uzupełniony) [Musashi]
mateogda Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Vag się kłania, sygnalizuje błąd chwilowy lub sporadyczny. '97 ciekawe? Chyba, że chodzi o tą z kluczykiem?
Gregory88 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 vag i po problemie... * uzupełnij proszę profil - lukaszr
maro71m-1 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 żółta miga wtedy gdy nie czyta kodu z kluczyka włóż go odwrotnie.
mcm Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 żółta miga wtedy gdy nie czyta kodu z kluczyka włóż go odwrotnie. jak nie czyta kodu z kluczyka to nie odpali, a kolega pisze że odpala
maro71m-1 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ODPALA I gaśnie a w tym czasie miga żółta lampka[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2008, 14:51 _________________________________________________Też tak miałem jak dorabiali mi kluczyk okazało się że w złym miejscu wkleili kod przełożyli bliżej stacyjki i jest ok.
xandmar Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 miałem to samo jak migała to zapalał i gasł po vagu okazało się że miałem błąd na immobil
Rekomendowane odpowiedzi