Opublikowano 1 Września 200917 l Tak jak w temacie chcialem zainstalować stozek w moim awx - pewnie zapytacie czemu hmm otoz temu ze zmienilem kolektor wydechowy od ..... z zwiekszymi otworami i calosc nie znacznie podniosla sie do gory wiedz seryjnego budla z filtrem nie wsadze mam tylko kilka cm. na to zeby zainstalować filtr stozkowy i przeplywke - jeszcze nie wiem jak to zrobie I o to moje pytania 1.czy straszna jest siara miec stozek w dieslu 2.czy są male stozki 3 czy stozek pod maską silnika nie bedzie gorzej przepuszczal powietrze niz ori ? p.s szukałem w innych dzialach ale nie ma nic z tego co bym chcial wiedziec
Opublikowano 1 Września 200917 l uzupełni te trzy kropeczki :gwizdanie: od czego Niech zgadne 1,6TD????
Opublikowano 1 Września 200917 l uzupełni te trzy kropeczki :gwizdanie: od czego Niech zgadne 1,6TD???? niestety nie taki kolektor montuje się w poprzeczniakach
Opublikowano 1 Września 200917 l Gadać łajdaki z czego kolektorek podchodzi bez problemu.... :gwizdanie:
Opublikowano 1 Września 200917 l dzo-dzomenie właśnie gadałem z Adamooo i pokazywał mi twoją rzeźbę... masz jedno i jedyne wyjście: http://re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=985 i wybij sobie z głowy, że stożek ulokujesz w nadkolu... tylko i wyłącznie pod maskę... turbawe i kolektor opleć taśmą termo do wydechów...[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 23:49_________________________________________________ Gadać łajdaki z czego kolektorek podchodzi bez problemu.... :gwizdanie: Golf
Opublikowano 2 Września 200917 l dzo-dzomenie właśnie gadałem z Adamooo i pokazywał mi twoją rzeźbę... masz jedno i jedyne wyjście: http://re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=985 i wybij sobie z głowy, że stożek ulokujesz w nadkolu... tylko i wyłącznie pod maskę... turbawe i kolektor opleć taśmą termo do wydechów...[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 23:49_________________________________________________ Gadać łajdaki z czego kolektorek podchodzi bez problemu.... :gwizdanie: Golf :gwizdanie: :gwizdanie: jakiż to..... :gwizdanie:
Opublikowano 2 Września 200917 l :gwizdanie: :gwizdanie: jakiż to..... :gwizdanie: a łap się za klawiature i szukaj