Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nieoryginalne radio a FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie: czy po wymianie radia Concert na radio nieoryginalne będzie możliwość puszczenia wyświetlania info o stacji radiowej itp na głównym wyświetlaczu FIS?? Szukałem tego na elektrodzie i na naszym forum ale nic konkretnego nie znalazłem.

Opublikowano

nie ma takiej możliwości. (chyba ze jakiś magik zbuduje cudo ale pewnie nieopłacalne)

Opublikowano

jest taka mozliwosc jak bede mial chwile czasu to poszukam i podesle Ci link... koszt jakies 500zl...

tutaj masz przyklad http://www.incarexpress.co.uk/view_product.php?partno=CADPI030 tylko inne auto ....

nie pamietam juz gdzie to znalazlem ale do radia pioneer deh 700bt i meganki potrzebne mi byly 2 interfejsy do sterowania z kierownicy i do wyswietlania - koszt okolo 1000 wiec dalem sobie spokoj - znalazlem nawet firme w Polsce ktora mogla mi to zalatwic ale to bylo jakis czas temu i nie pamietam....

Opublikowano
  • Autor

Mam kolejne pytanie.

Kupiłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/item725069507_audi_tylnie_glosniki_subwoofer_latwy_montaz.html . Wszystko podłączyłem i zonk, głośniki tylne grają ale bardzo cicho w porównaniu do przednich. Może podpowiecie jaka jest tego przyczyna. Moje radio to Alpine CDA-105Ri, podłączałem też Sony CDX-GT929U i to samo się dzieje.