Strong Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Witam .Mam pytanie.Rano odpalając zauważyłem że nie wyświetla mi stanu licznika.Potrzebna jest wymiana żarówki lub diody ??.Lepiej zlecić to tzw fachowcowi czy samemu łatwo da się to naprawić.Z góry dzięki za pomoc.
tomasz-gorz Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 wymiana zarowek jest łatwa. wystarczy sciagnac osłone nad kierownica, odkrecic 2 srubki, odpiac 2 kostki i masz licznik na rekach. Jedynym problemem przy wymianie zarowek moze okazac sie, ze jak wymienisz 1 to spala sie pozostałe, ale nie zawsze tak jest.
masterp84 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 mialem ten sam problem, zgasl mi licznik kilometrow, wymienilem zarowke od niego i zaraz 3 inne bo jak ruszylem licznik to sie przepalily
wojt23 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Mam pytanko odnośnie koloru żarówek,jakie one mają być,czerwone czy biale(bo nie wiem czy tam jest folia,która po zamontowaniu bialej żarówki oświetli na czerwono zegary)???
masterp84 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 zarowki sa koloru bialego, zegary same w sobie sa juz czerwone
Rekomendowane odpowiedzi