Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Jacek- trochę spokojniejszy będę chodził :good: ale jeszcze ten błąd :mysli:

Bolek 18 bardzo ładna i ta czarna 17 też da radę, ta trzecia jakaś taka zwykła :no:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ale i cena wykła :-)

szczegóły :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Przyznać się kto zamawiał to białe paskudztwo co pada z nieba???????

Opublikowano

Ja ze strzelania odpadam :confused4: nie dojazde z Gdyńskiego świata a na sobote mam zaplanowane zakupy dzieckowych rzeczy wiec nie da rady sie wymigać :wallbash:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 11:34_________________________________________________Najlepszego na nowej drodze życia PREZESIE !!! Do zobaczenia w poniedziałek - melduje sie obowiązkowo

Opublikowano

Prezes w poniedziałek to jeszcze będzie kołowaty chodził od :drunk: :drunk: :) :)

To NAJ NAJ NAJ lepszego mARCINIE

Opublikowano

Wszystkiego naj...,no i drużyny piłkarskiej :>

Niestety ja nie dopiszę w sobotę bo z dzieciakami do Lublina na zawody jade :)

Opublikowano

wszystkiego naj na nowej drodze zycia Marcinie zycze wam szczescia sto lat sto lat ....

mam zaplanowane zakupy dzieckowych rzeczy wiec nie da rady sie wymigać

nie zapomnij o bezpiecznych wałeczkach :> Michale

oto moje wozidlo na nastepny sezon albo dwa (zdjecia z telefonu takze lipne troche)

20101023%28001%29.jpg

20101023%28004%29.jpg

troche poobijany i porysowany ale w dowodzie jest kobita wpisana i pewnie jezdzila po zakupy i obijala po parkingach pod aldikiem

za to ma kilka zalet jest kombi, ma maly przebieg (to nie do konca jest pewne :> ) i kosztował mało, a i ma opony caloroczne hehehe jak dla mnie bomba

jest tylko jeden problem miałem audi ;(

Opublikowano

No to kiedy najbliższe spotkanie SAC, czyli Seat-Audi-Club? :polew:

Opublikowano

Chyba jutro będzie :gwizdanie:

Opublikowano

myslalem ze jak sie przespie to mi minie ale niestety dalej mnie dusza boli ;( mialem audi ...

dobrze ze chociaz fajny gostek kupil takze poszla w dobre rece :)[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 15:51_________________________________________________ciekawe czy dolaczy do lubelskiej grupy a4

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Chłopaki- przeżyłem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 21:13_________________________________________________Maciek ale SAETA? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: (żebyś był zadowolony oczywiście :good: :good:)

przecież nam teraz żyć nie dadzą- dobrze że Jacek VW jeżdzi chwilowo :good:

Opublikowano

juz sie popsuł niestety, dobrze ze jeszcze za niego nie zaplacilem :evil:

Opublikowano

Tak seat to dobry wybór <brawo> krawcu !!! Dawaj go na vaginowanie dziś

Prezes będzie ?

Opublikowano

Prezesie proszę cię :polew: :polew: :polew: :polew: kto rozsądny interesuje sie takim samochodem, pokaż mi dobrego passata z 2008r. za 9 tys. e to stawiam ci dzis skrzynkę piwa (cena zakupu bo jeszcze opłaty i handlarz musi zarobić) !!! Na 100% cos tam musi byc na rzeczy z tym samochodem poza tym buja sie on w ogłoszeniach juz tyle tygodni ze jakby była okazja to juz by go nie było

Opublikowano

http://otomoto.pl/volkswagen-passat-czarny-po-oplatach-2008-C15677653.html[/url] Chłopaki mógłby ktoś zerknąć na auto-prośba od klubowego Kolegi

Koledze tego samochodu nie polecam tak jak każdego innego Passata - wrogowi TAK - POLECAM!

Zacznijmy od usterkowości silników i osprzetu silnika , elektronice szwankującej a w tym egzemplażu wyposażenia - Popatrz na kierownice, pokaz mi czujnik deszczu , kod silnika itp. Dlaczego w ogłoszeniu nie ma zdjęcia fotela kierowcy , liczników wyłacznika swiateł i wyłaczników el. szyb ? ( domyslam się że wyłaczniki są lekko zużyte ....)

Zapytaj sprzedajacego czy zgadza się na sprawdznie lakieru miernikiem - igiełki i egzemplaże idelane nawet z salonu czasami nie wyjadą bo już mają lakierowane kolejny raz elementy.

Do tego poprawna polszczyzna i teksty jak z targowicy lub z pod Tesco :

UBESPIECZONE!!!!!!. ( FAKTURA VAT- MARŻY NIE PŁACISZ WZBOGACENIA!!!!!! , OSZCZEDZASZ 800ZŁ!!!!!!. KUPUJĄC "U MNIE" NIE PONOSISZ ŻADNYCH DODATKOWYCH KOSZTÓW!!!!!!)

ABS, ESP, ASR-systemy te zapobiegaja utracie przyczepnosci kół i samoczynnie wyprowadzają auto z poslizgu. -8-Poduszek powietrrznych-

System blokady drzwi- anty napad Gdybyście mieli jakieś wątpliwości jakie macie systemy i do czego one służą ....

I najwazniejsze to co napisał Michał - sprawdz ile takie auto kosztuje na Mobile.de , dolicz koszt :

-Wyjazdu -300-600zł

-przywiezienia około 1000-1400zł ,

-opłaty celno-skarbowe(1000zł akcyza , 100zł tłumaczenia,100zł badanie techniczne,160 zł Urząd Miasta,500zł recykling , 267 zł karta pojazdu i rejestracja ) do tego zarobek osoby sprzedjacej - odpowiedz przychodz sama - :thumbdown: .

Opublikowano

http://otomoto.pl/volkswagen-passat-czarny-po-oplatach-2008-C15677653.html Chłopaki mógłby ktoś zerknąć na auto-prośba od klubowego Kolegi :)

A gdyby Cię nie przekonywały fachowe porady kolegów powyżej, to ja powiem tylko tyle: Człowiek, który używa w piśmie więcej niż trzech wykrzykników ma stuprocentowe problemy z osobowością :polew:

Edit:

Dziś o 19?