Opublikowano 6 Listopada 201015 l Grzesiek jak ręce po wczorajszej zabawie?? Jest dobrze, zakwasów brak, delirium też ustąpiło :> A u Ciebie?
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Bez żadnych oznak zakwasów ,niech żałują bo drugi starcie było ostre
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Ci co nie byli niech żałują :tongue4: specjalnie dla Pana Mm.Maxa No, ten autak był rewelacyjny
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Dudi kiedy zawitasz na spota bo dawno bardzo Cie nie było Dopiero jak spadnie snieg
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Autor jak z jutrem??? kto sie pisze ??? ja będę a następnym albo za 2 tygodnie zobaczę jak będę szedł do pracy po urlopie
Opublikowano 7 Listopada 201015 l ja będę a następnym albo za 2 tygodnie zobaczę jak będę szedł do pracy po urlopie No właśnie - co się z Tobą dzieje? Bywasz jeszcze czasami w O.? Pracujesz tutaj, czy już w Kielcach?[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:22_________________________________________________Do obejrzenia i posłuchania - świetnie zrobiona mieszanka filmowo-muzyczna: The Apple Tree - A Tribute to The Glitch Mob
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Autor jestem w ostro i to nawet często ale nie w poniedziałki :wallbash: nawet wczorej byłem i dwóch z naszych Leonowców widziałem teraz będę się częściej stawiał
Opublikowano 8 Listopada 201015 l to jak bedzie cos dzisiaj bo w koncu mam wolny poniedzialek i bym sie chetnie z wami spotkal
Opublikowano 9 Listopada 201015 l W temacie zabezpieczania lakieru: http://www.autoformula.pl/produkty/ochrona-lakieru/diamondbrite-6-lat.html