Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dudi jest szansa na C6 http://allegro.pl/audi-a6-3-0-tdi-sedan-quattro-s-line-model-2008-i1746658543.html

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 07:04_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a6-3-0-tdi-quattro-pneumatyka-full-opcja-i1747045591.html :kox: :kox: :kox: :kox: da się po taniości

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i co to za popelina, panowie? Pod DG pustki! :bicz:

Opublikowano

Mnie zabrakło to i spotów ni ma

Opublikowano

Mnie zabrakło to i spotów ni ma

Ciebie i kilku innych :disgust:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________Rekord Guinessa w drifcie: 2308 metrów.

Opublikowano

Niektórzy na nudę nie narzekają :gwizdanie:

Opublikowano

Nuda, a co! :tongue4:

Opublikowano

Nuda, a co! :tongue4:

To do roboty a nie opierd...... się i nie będzie wam się nudzić :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Podajcie mi nr telefonu do SZEFA WSZYSTKICH SZEFÓW

Opublikowano

Nowa Gymkhana Kena Blocka wymiata!

Opublikowano
  • Autor

LEON CLUB jakie jest spalanie po trasie 1.9tdi leona 1nki??? arl oczywiście? :hi:

Opublikowano

LEON CLUB jakie jest spalanie po trasie 1.9tdi leona 1nki??? arl oczywiście? :hi:

Ty się uspokój z leonem masz oooo a nie wymyślaj jakiegoś leona

Opublikowano
  • Autor

Grzesiu znając życie milion km przejechane- za niska cena a 2.5 trzeba bardzo dobrze sprawdzić przed zakupem- bardzo fajne jednostki ale musi być zadbana nie zaganiana w innym razie koszta koszta koszta :no: . byłem na miedziance 2 tygodnie temu i były 2 1.9Tdi 2002 po 25tyś. [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 22:21_________________________________________________

Ty się uspokój z leonem masz oooo a nie wymyślaj jakiegoś leona

odkupiłem się w graty karawana zostaje ale na jak długo nie wiem- nie no wiem póki mnie bardzo nie wkur.... :decayed:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 22:22_________________________________________________pojawi się ktoś dzisiaj??
Opublikowano

Grzesiu zasada jest taka:

Multitronik to zło

2.5 TDI to zło podwójne

I trudno to inaczej ocenić biorąco pod uwagę ten rocznik tym bardziej ze takie auta nie kupuje sie zeby jeździć po bułki lub do kościoła dwie przecznice dalej.

Leon 1 ARL pali tyle ile zechce kierowca - moze to być równie dobrze poniżej 6L albo 27l - tak jak mnie kiedyś spalił na torze.

Opublikowano
  • Autor

no słąbo było wczoraj- sam posiedziałem pod da grasso :thumbdown: [br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 06:16_________________________________________________Bolek sprzedałeś auto??

Opublikowano

Bolek poszedł "po grubości" zakupił furę -masakratora

Opublikowano

Sprzedałem furę i wróciłem już z Niemiec srebrnym A3 Sportback 2.0TDi Quattro :>,niestety bez dsg ale przeżyję jakoś bo jest Q,Pochwalę sie na najbliższym spocie.

Opublikowano
  • Autor

A3 to babskie auto :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: dobrze że chociaż że Q ma :good:

:good: graty zakupu

Opublikowano

A a4 avant to samochód dla dziadka :kox:

Dzięki