Opublikowano 26 Października 201213 l Autor Mam dobre lato powinny wystarczyć ale poważnie szukam felg ale nic nie ma w fajnej kasie. Jakąś to podejrzane
Opublikowano 26 Października 201213 l Autor Chyba będę je musiał od ciebie w dzierżawę wsiąść a jedną zimę
Opublikowano 26 Października 201213 l Autor Nie ciesz się to przez Ciebie będę 320mm zakładał takie ładne dużezaciski mi przekazałeś i teraz muszę felg szukać a już 100 innych rzeczy kupiłem po drodze a kół brak
Opublikowano 26 Października 201213 l Nie ciesz się to przez Ciebie będę 320mm zakładał takie ładne dużezaciski mi przekazałeś i teraz muszę felg szukać a już 100 innych rzeczy kupiłem po drodze a kół brak :tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4:
Opublikowano 26 Października 201213 l http://s10.postimage.org/3t6zppwdx/Zdj_cie_0005.jpg<br /><br /> Panowie przestroga dla Was żeby zaglądać do opon ,dla nie wtajemniczonych tak wyglądają moje opony letnie 3szt bo jedna tylko cała była :facepalm: Trzeba było nalewek nie kupować :grin: Działo się coś dziś? Kuternik Ty pracujesz podobno w całkiem ciekawym miejscu... Ciekawe miejsce???DEJ SPOKÓJ!!!Sorki Panowie ale podczas reanimacji komputera, straciłem trochę haseł.Ale już jestem:)
Opublikowano 26 Października 201213 l Autor Marcin jakich tych felg szukasz? I 15 i 16. 16 Alu najlepiej biedronki. Tylko w dobrej cenie
Opublikowano 26 Października 201213 l co za biedronki? mam 5 ramienne standard audi o takie które mowiłeś że Ci się nie podobają
Opublikowano 26 Października 201213 l Autor a jaka cena? przytargaj jedną na spota sprawdzimy u Łukasza czy na 320mm wejdzie
Opublikowano 27 Października 201213 l a jaka cena?przytargaj jedną na spota sprawdzimy u Łukasza czy na 320mm wejdzie Drogo Cie będzie kosztować ta przymiarka :decayed::decayed: Drogowców zaskoczyła zima:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 27 Października 201213 l a jaka cena?przytargaj jedną na spota sprawdzimy u Łukasza czy na 320mm wejdzie sa w dziale sprzedam felgi luknij sobie z ceny się opuści pare groszy:grin:
Opublikowano 29 Października 201213 l Autor a jaka cena?przytargaj jedną na spota sprawdzimy u Łukasza czy na 320mm wejdzie Drogowców zaskoczyła zima:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: dziwne byłoby jakby ich nie zaskoczyła ---------- Post dopisany at 08:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- przyznać się kto jeszcze na letnich?? w kielcach bielutko- zaraz bedą testy ---------- Post dopisany 29-10-2012 at 06:02 ---------- Poprzedni post napisany 28-10-2012 at 08:06 ---------- Elita gdzie w Ostrowcu zakleją mi odprysk na.szybie? Ale mam qrwę od rana !!!!!!!!
Opublikowano 29 Października 201213 l Co kamykiem dostałeś ????nie wiem czy ktoś takie rzeczy ale mało kiedy udają się zrobić żeby szyba nie pękła
Opublikowano 29 Października 201213 l Autor W kielcach Mojej Izie pokleili właśnie takie kwiatki. Jakąś żywice wpuścili tylko lato,było. Boję się ze jak zimą jest to,pójdzie dalej i po szybie będzie. A teraz już mam masę wydatków i szyba mi wogóle nie leży tersz
Opublikowano 29 Października 201213 l Autor Ta Czarna franca jest złośliwa. Poczekam aż się ciepło zrobi i pokleje ja dla spokojnie sumienia. Dzisiaj się boję ze jebnie całkiem. Kto dzisiaj będzie?