Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ze nie cyknąłem zdjecia :)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Akcja była pierwszorzędna :good:

Dam znać, jak pojawi się końcowy wynik :cool1:

Opublikowano

co to za akcja sie dziala po moim odjezdzie ?????max co z ta policja sie dzialo?????

Opublikowano
  • Autor

ale zgarneli go w końcu?? finish story proszę :>

Opublikowano

ech zostawic was na chwile i od razu pakujecie sie w kłopoty :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

i czy nie da się zrobić kanjpy z klimą żeby nie trzebabyło ubań na balkon wieszać!!!!![br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 07:14_________________________________________________wczoraj wczuliśmy się w Stróżów Prawa-nawet Chłopaki wzieli udział w pościgu :polew: :polew:

ech zostawic was na chwile i od razu pakujecie sie w kłopoty :polew: :polew:

Opublikowano

to co znaczy ze ta miejscówka jest juz spalona ?[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 07:18_________________________________________________

wczoraj wczuliśmy się w Stróżów Prawa-nawet Chłopaki wzieli udział w pościgu

kurde musialo byc ciekawie :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

chyba nie :)[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 07:24_________________________________________________Chłopaki ale proszę tu opowiedzieć jak się skończyła akcja- wsiadacie do Jacka autka ( tyle was widzialem ) i co dalej?!

Opublikowano

Jacek nas powiózł za rzeczonym podejrzanym pojazdem, ten z kolei kluczył takimi uliczkami ze nawet ich nazw nie znaliśmy, przy czym Cajun był cały czas online z centrum zarządzania i kierował wsparcie dla nas. Po którejś z prób zgubienia nas dopadli w końcu człowieczka na gorącym uczynku. Co sie okazało to recydywa bez prawka bo mu już zabrali za :drunk: a wiec słuszność była po naszej stronie.

Pewnie jeszcze będę musiał zeznawać w sądzie ale to dla dobra społecznego

A tak w ogole to chodziło o tego typa co sie zabawiał z panną w kibelku... przy czym pamiętacie ze na nogach sie nie trzymał

Opublikowano
  • Autor

powinni autko zarekwirować i jakaś grzywna żeby o niej pamiętał jak na bylejaki samochód zerknie.

A4 to sami przyzwoici ludzie i porządni obywatele :good: :good:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 08:50_________________________________________________na następnym spocie podkablujemy na tego Pirata drogowego co wczoraj przed strażą zwiał-jeżeli wiecie o kogo chodzi :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

powinni autko zarekwirować i jakaś grzywna żeby o niej pamiętał jak na bylejaki samochód zerknie.

A4 to sami przyzwoici ludzie i porządni obywatele :good: :good:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 08:50_________________________________________________na następnym spocie podkablujemy na tego Pirata drogowego co wczoraj przed strażą zwiał-jeżeli wiecie o kogo chodzi :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2:

Dobre :polew: :polew: darujcie mi :notworthy: ale chyba dobrze ze sobie pojechalem :gwizdanie: poprostu wole ich unikac :naughty:

Opublikowano

No Panowie widze ze sie sporo dzialo wczoraj po moim odjezdzie :>

Opublikowano

Dziś się okazało, że ten koleś to był niezły artysta - miał ponad 1,8 promila :disgust:

Opublikowano

Dziś się okazało, że ten koleś to był niezły artysta - miał ponad 1,8 promila :disgust:

Będzie siedział jak nic........

Opublikowano
  • Autor

i prawidłowo-tylko że jeszcze jakieś rowy powinien kopać Potencjalny morderca

Opublikowano

CZeść wam,jestem już zalogowany-kolega z Ibizy,teraz czekam na nastepny spot,może będzie znów jakiś pościg :>

Opublikowano

CZeść wam,jestem już zalogowany-kolega z Ibizy,teraz czekam na nastepny spot,może będzie znów jakiś pościg :>

Będziemy Cię ścigać do monopolowego i z powrotem :naughty:

Opublikowano

i prawidłowo-tylko że jeszcze jakieś rowy powinien kopać Potencjalny morderca

Marcinku ja caly dzien w pracy kopie rowy myslisz ze jestem potencjalnym morderca :polew:

Opublikowano
Będziemy Cię ścigać do monopolowego i z powrotem

haha jestem za :>

Opublikowano
:good: