Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam moją metodę polecam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak coś mogę podjechać i Ci polewać odpowiednie dawki :wink4:

Ty na spota przyjedź, a nie będziesz do alkoholizmu namawiał :tongue4:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja tam moją metodę polecam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak coś mogę podjechać i Ci polewać odpowiednie dawki :wink4:

ja kompana szukam a nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

ja kompana szukam a nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

jak wyzdrowieje to jakieś %% można spożyć :>

coś dla panów http://facet.onet.pl/foto/dziewczyny-nhl,4116354,0,foto-male.html :naughty: :naughty:

Opublikowano

jak tam spot ???

ja się stawiam... :tongue4:

Prezes- śnieg jest, 4 łapy, a ty??? miałeś się pokazać na spocie :gwizdanie:

p.s wystarczy u nas takie panie "wypuścić" na ulice do odśnieżania i nagle nikt nie ma pretensji że nie odśnieżone a i czyn społeczny wszedł by w modę. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

bedę po 22 :confused4:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 10:15_________________________________________________79e78e2ff498a95amed.jpg fura już czeka na odpalenie i na trasę[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 10:32_________________________________________________proponuję dzisiaj spot o 20 zacząć w ten sposób może zdąże- Jacek dzisiaj jakiś kurs byśmy zrobili-jeszcze tego Q nie opanowałem :polew::tongue4:

Opublikowano

ja bedę :naughty:

Opublikowano

Ja dziś odpadam bo nie chce nikogo zarazić :confused4:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Zobaczcie jak dudi myje auto

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ja dziś odpadam bo nie chce nikogo zarazić :confused4:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Zobaczcie jak dudi myje auto

hehe no no ...dudi sobie umył...tylko łychę za nisko opuścił :notworthy:

Opublikowano

Ten temat obrabiaja teraz ostrowieccy policjanci obok malego tesco

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/s-3-czyli-przypomnijmy-sobie-przepisy,584508

I to z głupim uśmiechem na twarzy wlepiają mandaty za nie wiedzę kierowców i sobie poprawiają wyniki w pracy ,jak dla mnie to powinien być postawiony znak zakaz zawracania a nie tam strzałka oznaczała zakaz paranoja jakaś !!!

Opublikowano

uffff a ja tam zawsze tak zawracałem ;] :gwizdanie:

z innej beczki..... do naszego kolegi Damiana.... http://allegro.pl/sexy-wiekszy-biust-szybkie-efekty-2-1-gratis-i1427576922.html

a w skladzie jest coś takiego jak :

Liść Damiana: niewielki krzew bogaty w fitochemikalia, np. alfa-sośniny, beta-karoten, beta-sośniny, beta-sisterol. Liść Damiana jest stosowany przede wszystkim jako lekarstwo na kobiece problemy hormonalne.

Panie Damianie gdzie takowy "liść" tudzież "niewielki krzew" panie mogą znaleźć???

Opublikowano

uffff a ja tam zawsze tak zawracałem ;] :gwizdanie:

z innej beczki..... do naszego kolegi Damiana.... http://allegro.pl/sexy-wiekszy-biust-szybkie-efekty-2-1-gratis-i1427576922.html

a w skladzie jest coś takiego jak :

Liść Damiana: niewielki krzew bogaty w fitochemikalia, np. alfa-sośniny, beta-karoten, beta-sośniny, beta-sisterol. Liść Damiana jest stosowany przede wszystkim jako lekarstwo na kobiece problemy hormonalne.

Panie Damianie gdzie takowy "liść" tudzież "niewielki krzew" panie mogą znaleźć???

:polew: :polew: :polew: :polew: heheheh dobree :D

Powiem tak : kieruj zainteresowane Panie do mnie...wskażę drogę do liścia. choć najważniejszy jest tu ekstrakt z niego :wink4:

warto było za młodu dbać o roślinność..teraz same dochody :D No ale wziąłem do siebie słowa Krzysia "normalną pracą się człowiek nie dorobi domu(...) " :cool1:

Opublikowano

Widzę że spot jak najbardziej udany był i ciekawe tematy poruszone były

Opublikowano

No to panowie dziś mieliśmy mini spot w bałtowie :tongue4:

jakże udany... :cool1:

jako ciekawostke można napisać.... Krzysiu był z nami (wiadomo co sie dzieje jak jest Krzychu)

a działo się działo :evil:

Opublikowano

jako ciekawostke można napisać.... Krzysiu był z nami (wiadomo co sie dzieje jak jest Krzychu)

a działo się działo :evil:

Dokładnie :> Trzeba zacząć urozmaicać spotowanie, a nie tylko ciągle pizza i cola :tongue4:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 22:50_________________________________________________A dziś powtóreczka w Bałtowie była :wink4:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 22:28_________________________________________________Panowie: wyklepie się? :polew:

Opublikowano

Proponuje aby na najbliższy spot wybrać się za miasto na skiing :> Super rekreacja! Wśród klubowiczów mamy instruktora :naughty: Dzięki chłopaki za wskazówki na stoku

Opublikowano

Proponuje aby na najbliższy spot wybrać się za miasto na skiing :> Super rekreacja! Wśród klubowiczów mamy instruktora :naughty: Dzięki chłopaki za wskazówki na stoku

Mnie się podoba ta koncepcja :> Tylko nie wiem, czy damy radę wyjechać samochodami na stok :polew:

Opublikowano

Pomysł dobry :kox:tylko kiełbasy nie proponuje zjadać bo suszy po niej niesamowicie i nawet 2 sztuki browarka nie dają sobie rady. :thumbdown: