Piotrek98igo Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Dzisiaj zauważyłem, że z silnika wydobywa sie tak mi sie wydaje,metaliczny podzwięk,nie jest on jakis glośny... zaniepokojony sprawdziłem i zauważyłem, że wąż idący od silnika do turbo zostawia ślady na nim i kolo silnika,pierwsza myśl jaka mi padła to,że może w turbinie niema smarowania...?czy ten wąż powinien być miekki?to nie jest ten taki gruby,tylko ten chudy o nr 028 103 493 AE eco czy to może być przyczyną?ile taki wąż kosztuje?prosze o rady [ Komentarz dodany przez: Szewczenko7: 01-05-2007, 22:36 ] Nazwij poprawnie temat
Rogalotti Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Nie rozumiem . Co zostawia ślady i na czym Pozdrawiam.
Gość Goodspit Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 no przecież napisał że wąż zostawia ślady Takie zygzaczki pewnie jak pełza :twisted:
Piotrek98igo Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 wąż był do wymiany bo przepuszczał oliwe na zewnatrz przez dziurke i syfił wszystko wokoło...,nowy z ASO 60zl i po problemie :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi