Michał_86_ Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Jak odczytać po kodach z bagażnika czy auto ma ASR. Bo na konsoli mam przycisk ASR ale nie świeci mi się żadna kontrolka od ASR, tylko ABS. W ogóle ten przycisk nie chce się wcisnąć tylko odskakuje po naciśnieciu. Pomoże ktoś ?
krzyniek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 W ogóle ten przycisk nie chce się wcisnąć tylko odskakuje po naciśnieciu. bo on się nie wciska tylko podaje sygnał na przekaźnik 1AJ więcej info o kodach: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_kody_wyposazenia_prosba_o_przetlumaczenie-t6157.60.html kontrolka od asr/esp w b5 wygląda tak i jest na obrotomierzu
Michał_86_ Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 kurcze to u mnie sie ona w ogóle nie świeci ;/[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 13:33_________________________________________________No ale 1AJ to jest oznaczenie ABS/ASR a skąd wiadomo czy jest samo ABS bez ASR ?
pablo_9 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 W sumie powinna się zapalić po włączeniu zapłonu i zgasnąć po 2 sekundach. Może żarówka Ci się przepaliła...
Michał_86_ Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 tez mi sie tak wydawało ze powinno coś się zaświecić..a tu d*pa..[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 14:19_________________________________________________od ABS-u sie świeci ;/
janjazda Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 1AJ dokładnie oznacza coś takiego: anti-spin regulation (ABS/ASR/EDL) with electronic differential lock (EDL)
Rekomendowane odpowiedzi