matabt Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam. Posiadam navigation plus i chciałbym mieć możliwość oglądania stacji tv oraz odtwarzania dvd. Jestem totalnie blady w temacie i nie wiem jak w ogóle się zabrać do tego. Z góry dziękuje za pomoc i wskazówki.
marcin j Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Żeby oglądać TV , musisz zamontować Tuner TV wraz z antenami, zaś by ogłądać dvd , musisz zainstalować odtwarzacz DVD. Ja mam i jedno i drugie i hula , aż miło. [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 10:43_________________________________________________Aha przy instalacji , pamiętać trzeba , by odblokować odbiór , zmieniając na video in motion ( video [odbiór] w czasie jazdy)
malyma Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 jak cos to mam taki kpl. do sprzedania czyli tuner TV + DVD oraz interface . jak cos to na pw wiecej opisze
kinjo Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 do malyma: A jaki konkretnie model masz do sprzedania i za ile? pzdr
kristof2009 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 potrzebuje kod do tego radia , jest zamontowane w audi b5
Rekomendowane odpowiedzi