drarek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam Zapaliła mi się a wyświetlaczu kontrolka niskiego stanu oleju. Sprawa jest trochę dziwna ponieważ na bagnecie pokazuje mi ok 3/4 stanu. Co może być nie tak??
Gość Zimny Chirurg Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Nic dobrego. Sprzedawaj albo złomuj. Oczywiście żartowałem. Sciągnij na chwile kleme z aku i po sprawie. Te czujniki niekiedy gubią swoje podstawowe dane. Resetują sie po odcięciu prądu i powinno być ok. Pozdro ZC
drarek Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Spróbuję jutro zrobić to o czym piszesz. Zobaczymy czy pomoże??? Ale swoją drogą chyba podłącze pod kompa
kudalty66 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 u mnie czasami tez tak sie zapalalo, byl to jakis błąd, wystarczylo otworzyc i zamknąc maske co i znow odpalic i bylo ok,.
drarek Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Witam Dzisiaj rano odpaliłem samochód, przejechałem do pracy ok 20 km i nic się nie zapaliło Dodam że oleju nie dolewałem. Myślicie że to jakiś błąd komputera?? Czy mogę tą sprawę tak zostawić czy lepiej tego nie lekceważyć?? Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi