kod_m Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam, od początku kiedy kupiłem auto mam dziwne objawy które nie swiadczą jednoznacznie co należałoby wymienić. Otóż gdy odpale auto i lewarek tiptronica jest na pozycji "P" to wszystko jest OK, autko drży niewyczuwalnie. Natomiast jak wrzuce na pozycje "D" i autko stoi (z wciśniętym hamulcem oczywiście:)) to drga cała buda, kierownica i na siedzeniach też jest to bardzo odczuwalne. Jak rusze wszystko jest OK, żadnych drgań. Im auto jest bardziej rozgrzane to drgania na postoju na pozycji "D" są bardziej wyczuwalne. Więc pytanie do znawców cóż to może być: poduszka pod silnikiem, pod skrzynią biegów czy plecionka, bo nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Byłem jakiś czas temu w Autoserwis Luboń we Wrocku, sprawdzili poduchy i plecionke i niby wszystko gra...więc pytanie o co tutaj chodzi...[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 08:36_________________________________________________chyba nikt nie mial podobnego problemu bo temat odchodzi w zapomnienie bez ani jednej odpowiedzi
Patrykbor Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 chyba nikt nie mial podobnego problemu bo temat odchodzi w zapomnienie bez ani jednej odpowiedzi poczekaj troche nie każdy zagląda co 5 min. na forum
Rekomendowane odpowiedzi