Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

porzadek z postami tam zrobil miron...

dokładnie - i 2,5 godziny mi z tym zeszło

według mnie to te kropki co tam Miron rozdaje to porażka z godzicem to już wogóle poszedł po bandzie :wallbash: i fakt lepiej się stąd nie ruszać

z całym szacunkiem koledzy - nie mam takiej możliwości aby komukolwiek coś dać a tym bardziej cofnać.

Nie ukrywam, że jest mi przykro w sprawie Godzica ale najmniejszego wpływu na to nie mam.

ok sorry miron :notworthy: ale tak i tak porazka z kropkami i uciszeniem godzica

No pecha ma chłop no,

jak mu żarciem nie rzucają,

to znów gębę zamykają.

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hahahahaha podsumował :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Hehe i znów będzie dym na forum :gwizdanie: Zaczną się dyskusje na temat regulaminu itp. :)

Może nawet zacznę ... cytat z regulaminu

24. Użytkownik może zostać obarczony karą za swoje postępowanie w postaci:

- upomnienia słownego przekazanego wiadomością prywatną (PW);

- upomnienia widocznego publicznie na forum w postaci OSTRZEŻENIA;

- upomnienia widocznego publicznie na forum w postaci MODEROWANIA (wiadomości przed pojawieniem się na forum są filtrowane i akceptowane przez Zarząd Klubu);

- upomnienia widocznego publicznie na forum w postaci UCISZENIA (brak możliwości wysyłania wiadomości);

- w sytuacjach skrajnych całkowitego zablokowania użytkownika włącznie z jego usunięciem (rażące naruszenie regulaminu).

W regulaminie jest mowa o karach, a nie ma mowy jaką karę za co można dostać, więc w sumie modowie mają pełną dowolność w rozporządzaniu 'środkami wychowawczymi'. W zasadzie zgodnie z powyższym można komuś nawet dać bana za nazwanie kogoś idiotą, czy za jakiś głupi żarcik, bo żadne kryteria karania nie występują. Nawet termin 'rażące naruszenie regulaminu' można w sumie w pewnych granicach dowolnie interpretować.

Tak na dobrą sprawę, to również ja mogę zostać ukarany, bo właśnie piszę nie na temat. W końcu to wątek o spotach, a tu w większości jakieś zupełnie luźne wypowiedzi są nie związane z tematem :)

Opublikowano

Hehe i znów będzie dym na forum :gwizdanie: Zaczną się dyskusje na temat regulaminu itp. :)

Może nawet zacznę ... cytat z regulaminu

24. Użytkownik może zostać obarczony karą za swoje postępowanie w postaci:

- upomnienia słownego przekazanego wiadomością prywatną (PW);

- upomnienia widocznego publicznie na forum w postaci OSTRZEŻENIA;

- upomnienia widocznego publicznie na forum w postaci MODEROWANIA (wiadomości przed pojawieniem się na forum są filtrowane i akceptowane przez Zarząd Klubu);

- upomnienia widocznego publicznie na forum w postaci UCISZENIA (brak możliwości wysyłania wiadomości);

- w sytuacjach skrajnych całkowitego zablokowania użytkownika włącznie z jego usunięciem (rażące naruszenie regulaminu).

W regulaminie jest mowa o karach, a nie ma mowy jaką karę za co można dostać, więc w sumie modowie mają pełną dowolność w rozporządzaniu 'środkami wychowawczymi'. W zasadzie zgodnie z powyższym można komuś nawet dać bana za nazwanie kogoś idiotą, czy za jakiś głupi żarcik, bo żadne kryteria karania nie występują. Nawet termin 'rażące naruszenie regulaminu' można w sumie w pewnych granicach dowolnie interpretować.

Tak na dobrą sprawę, to również ja mogę zostać ukarany, bo właśnie piszę nie na temat. W końcu to wątek o spotach, a tu w większości jakieś zupełnie luźne wypowiedzi są nie związane z tematem :)

AKURAT JA PISZE NA TEMAT, BO PRZECIEŻ ŻARCIEM RZUCALI MU NA SPOTACH :>

Opublikowano

proton panuje to chyba zasada wszyscy sa rowni ale niektorzy sa rowniejsi:D

Opublikowano

proton panuje to chyba zasada wszyscy sa rowni ale niektorzy sa rowniejsi:D

Jak to w życiu, co nie znaczy, że trzeba się z tym zgadzać i olewać sprawę.

Opublikowano

nie ma co roztrzasac tematu...stalo sie i koniec :P

Opublikowano

ja też kiedyś dostałem kropka i od tej pory się pilnuję :decayed:

Opublikowano

dobrze koniec tematu ale dalej uwazam ze bylo nei niesprawiedliwe!!

Opublikowano

A ja uważam, że wnioski powinny zostać wyciągnięte!

Opublikowano

do pierdolenia o d*pie maryny są tematy spotowe.

Godzic doskonale widział co się dzieje, że jest gorąco, modowie próbują zrobić z tym porządek to trzeba było siedzieć cicho a nie robić sobie jaja...

Opublikowano

do pierdolenia o pupie maryny są tematy spotowe.

Żaden punkt regulaminu o tym nie mówi :>

Opublikowano

"Siemani niby z kąd miałem wiedzieć, jak sie z bielskich żadko co ruszam, a pozwoliłem sobie napisać w temacie mirona, bo go poznałem i stwierdziłem że nie bedzie miał nic przeciwko... jak by to był temat kogoś innego to napewno bym nie pisał."

godzic[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:13_________________________________________________"proton, napewno wyciągne wnioski..... ale niestey fakty są takie że na forum nie wszyscy sa wyluzowani... " szkoda bo na bielsku jest bardzo fajna atmosfera i sa fajni ludzi... i każdy żart przejdzie... ale generalnie już nie ważny temat, dostałem kropka przeczekam!

Opublikowano

Koledzy ( Ci co mnie znają to wiedzą ) że jeżeli o mnie chodzi to w moim wątku możecie pisać nawet o tym jak komu wychodzi cerowanie skarpetek.

Zbytnio nie mam wpływu - kto za co kropka dostaje - mimo, że to mój wątek, który osobicie zamknąłem na jakiś czas, bo szkoda mi osób które w nim piszą :wink4:

Opublikowano

Pisząc o wyciąganiu wniosków nie miałem na myśli godzica :)

Opublikowano

miron to luzny chlopek z knurowa :P

Opublikowano

jak by ktos teego nei wiedzial dziekuje boniu za cynk :good:

Opublikowano

Siemian dwie lampki boczne już siedzą :naughty: jutro bym te w klapie rezał ale za chwilę lecę z kumplem do Hamburga po A4 B7 albo A3 sportbacka i chyba to w środę wyrezam jak wrócę :decayed:

Opublikowano

jeszcze raz napisz knurów z małej litery i będzie kropek :polew: