Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.9 idzie jak cieple buleczki :) ...

na 2.0 pewnie by nawet ni e popatrzyli :decayed:
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Pany, były w ogóle 1.9 B7 z quattro i ksenonem? Bo szperam po allegro/otomoto i ani ksenona ani quattro. Fury jeszcze nie zmieniam przynajmniej do przyszłej wiosny ale zdziwiło mnie to trochę :chytry:

Opublikowano

Dopiero dzisiaj przyszło do mnie wezwanie ze straży miejskiej :naughty:

Treść mojej odpowiedzi:

Podany dzień postoju pojazdu 14.10.2009 jest datą zbyt odległą abym pamiętał, kto prowadził/zaparkował w tym dniu pojazd oraz mam wątpliwości czy samochód rzeczywiście stał w podanym miejscu.

Nieraz zdarzało się, że wybrałem się do lokalu samochodem.

Wracając z lokali zawsze po spożyciu alkoholu biorę dwóch taksówkarzy, jeden jedzie moim samochodem, drugi swoim. Następnie po odwiezieniu mnie i mojego samochodu, taksówkarz jadący moim samochodem jest zabierany z powrotem przed drugiego taksówkarza.

Również niewykluczona jest sytuacja, że któryś ze współlokatorów wracał moim samochodem.

Uważam, że gdyby samochód rzeczywiście stał w odległości mniejszej niż 10m od skrzyżowania, to Straż Miejska założyłaby „blokadę na koło”, a wtedy osoba (ja lub któryś ze współlokatorów) chcąca odjechać z tego miejsca musiałaby wezwać Was do ściągnięcia blokady.

Ponadto, przepisy ruchu drogowego przestrzegam do granic absurdu, więc nigdy nie parkuję w odległości mniejszej niż 10m od skrzyżowania.

Z przykrością stwierdzam, że w wyznaczonym dniu stawiennictwa nie będę przebywał w Krakowie. Specjalny przyjazd do Krakowa w celu wyjaśnienia okoliczności wykroczenia jest nierozsądny z punktu ekonomicznego, oraz Straży Miejskiej czy też Policji działającej na terenie Ustronia.

W związku z tym proszę o skierowanie sprawy do odpowiedniej do mojego miejsca zamieszkania jednostki Straży Miejskiej lub Policji.

Opublikowano

Pany, były w ogóle 1.9 B7 z quattro i ksenonem? Bo szperam po allegro/otomoto i ani ksenona ani quattro. Fury jeszcze nie zmieniam przynajmniej do przyszłej wiosny ale zdziwiło mnie to trochę :chytry:

w quattro na 99% nie jedynie byl 2.0TDI 140 Quattro ale xenon to były[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:18_________________________________________________kradna;/ ale to tam w cieszynie czy w BB Sławek ?

Opublikowano

Dopiero dzisiaj przyszło do mnie wezwanie ze straży miejskiej :naughty:

Treść mojej odpowiedzi:

Podany dzień postoju pojazdu 14.10.2009 jest datą zbyt odległą abym pamiętał, kto prowadził/zaparkował w tym dniu pojazd oraz mam wątpliwości czy samochód rzeczywiście stał w podanym miejscu.

Nieraz zdarzało się, że wybrałem się do lokalu samochodem.

Wracając z lokali zawsze po spożyciu alkoholu biorę dwóch taksówkarzy, jeden jedzie moim samochodem, drugi swoim. Następnie po odwiezieniu mnie i mojego samochodu, taksówkarz jadący moim samochodem jest zabierany z powrotem przed drugiego taksówkarza.

Również niewykluczona jest sytuacja, że któryś ze współlokatorów wracał moim samochodem.

Uważam, że gdyby samochód rzeczywiście stał w odległości mniejszej niż 10m od skrzyżowania, to Straż Miejska założyłaby „blokadę na koło”, a wtedy osoba (ja lub któryś ze współlokatorów) chcąca odjechać z tego miejsca musiałaby wezwać Was do ściągnięcia blokady.

Ponadto, przepisy ruchu drogowego przestrzegam do granic absurdu, więc nigdy nie parkuję w odległości mniejszej niż 10m od skrzyżowania.

Z przykrością stwierdzam, że w wyznaczonym dniu stawiennictwa nie będę przebywał w Krakowie. Specjalny przyjazd do Krakowa w celu wyjaśnienia okoliczności wykroczenia jest nierozsądny z punktu ekonomicznego, oraz Straży Miejskiej czy też Policji działającej na terenie Ustronia.

W związku z tym proszę o skierowanie sprawy do odpowiedniej do mojego miejsca zamieszkania jednostki Straży Miejskiej lub Policji.

:polew::good: Czekamy na odpowiedź :naughty:

Opublikowano

w quattro na 99% nie jedynie byl 2.0TDI 140 Quattro ale xenon to były[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:18_________________________________________________kradna;/ ale to tam w cieszynie czy w BB Sławek ?

Nie nie, to w ogóle nie tutaj. On mieszka na śląsku - Dąbrowa czy Czeladź.

Opublikowano

aha tak czy siak :(... a miał zabezpieczenia?

Opublikowano

Nie miał o ile mi wiadomo.

Opublikowano

Nie miał o ile mi wiadomo.

no nic współczuć tylko.... człowiek nic nie może posiadać bezpiecznie :disgust:

Opublikowano

w quattro na 99% nie jedynie byl 2.0TDI 140 Quattro ale xenon to były

Czyli zostaje 2.0 TDI, z tego co się zdążyłem rozeznać na forum to najbardziej polecane jest BPW, najmniej BLB. Dzięki, będę śledził ceny na rynku i czekał aż spadnie poniżej 40 koła.

Opublikowano
Opublikowano

Czyli zostaje 2.0 TDI, z tego co się zdążyłem rozeznać na forum to najbardziej polecane jest BPW, najmniej BLB. Dzięki, będę śledził ceny na rynku i czekał aż spadnie poniżej 40 koła.

To ładnych kilka lat sobie jeszcze poczekasz... :)

Opublikowano

Jakiegoś gołego BLB z przebiegiem 250-300kkm by kupił za 40tyś, a później rezanko jak siemian :decayed:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:25_________________________________________________następny:

a za jakąś godzinkę będą też próby pitera

Opublikowano

Jakiegoś gołego BLB z przebiegiem 250-300kkm by kupił za 40tyś, a później rezanko jak siemian :decayed:

Takie to już teraz są za 40 tyś ze stanami licznika 200 tys i świecącym drążkiem biegów:decayed:

O zmianie myślałem przyszłą wiosną :wink4: A z wypasu będę chciał obowiązkowo tylko quattro i ksenon, oprócz tego mile widziane bose, reszty dupereli nie potrzebuję :gwizdanie: Przebiegu 250-300 tys się tez nie boję o ile autko pewne :rolleyes:

Opublikowano

Chcąc kupić pewne auto trzeba wydać wiele, wiele więcej.

Mój kolega trzy dni temu sprzedał B6 3.0 fwd za 46 tyś PLN z przebiegiem 180tyś.

Opublikowano

piter

Opublikowano

Chcąc kupić pewne auto trzeba wydać wiele, wiele więcej.

Mój kolega trzy dni temu sprzedał B6 3.0 fwd za 46 tyś PLN z przebiegiem 180tyś.

Nie bój się, wiem o tym, nie jestem cichociemnym w tych sprawach :tongue4: Rynek samochodów używanych w Polsce wygląda jak wygląda i nic nie zrobimy, żeby znaleźć auto wśród igiełek od pierwszego właściciela z przebiegiem 190 tys w których nic nie stuka nie puka trzeba się czasem nieźle najeździć :decayed: Dlatego tych tanich nie ma nawet co oglądać bo wyglądają jak ten niżej, z przebiegiem... sorry - stanem licznika 130 tys.

67176353.th.jpg

Opublikowano

Ta kratka wentylacyjna z wyłamanym żebrem powala :polew:

Opublikowano

Ta kratka wentylacyjna z wyłamanym żebrem powala :polew:

Jeszcze mi to wpadło:

http://www.allegro.pl/item872619008_piekna_audi_a4_2_0tdi_140km_navi_bose_automat.html

Spryski przy zwykłych światłach :naughty: Pewnie taki zderzak był pod ręką, a odcienie lakieru potwierdzają bujną przeszłość, powinien kosztować 40 tys :naughty: