Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałem styczności z nimi i nie twierdzę, że robią złą robotę. Po prostu nie mam zaufania. Powód jest prozaiczny - kiedyś trafiłem na jakiś wątek o nich, gdzie było dużo niezbyt dobrych opinii i pewnie to spowodowało u mnie dystans do tej firmy. O Rogalu natomiast niczego złego nigdy nie przeczytałem.

Ludzie różne rzeczy piszą. Z doświadczenia wiem że każdy na każdego najeżdza... A kto miał styczność z Patrykiem i wie jaki on jest, zrozumie dlaczego. Bezpośredni, szczery i nie owija w bawełne. A że na brak klientów nie narzekają to może mieć podejście do tematu "jak się nie podoba to spier..."

Co do rónych wpadek... każdemu się zdarzają... ale z tego co słyszałem chłopaki są honorowi i zawsze sprawy załatwiają tak jak należy.

Co do hamowni... Wystarczy raz pojechać. Shamują Ci przed programem, wystrojągo i shamują po.

Ja mam program nie hamowany, ponieważ nie chciało mi się jechać, a ufam im i ich umiejętnościa i doświadczeniu na tyle że wiem że potrafią zrobić ładny programik za pomocą "dupohamowni" :)

Ja znowu o Rogalu słyszałem pare opini w stylu że poszedł na masówke i nie jest już to co kiedyś...

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hamowni swojej nie maja ale i tak zawsze do gliwic jada a tam 2 oski sa ... a za program od nich moge reczyc glowa :)

zna ktos typa ?

a teraz skojarzylem kolesia :) Andrea znam go osobiscie przez kumpla.. wariat taki.. (włoch robil deal na fiacie ;))

Opublikowano

Zna ktoś może numer czujnika G 89 ?

Opublikowano

a co chcesz do niego zadzwonić? :decayed:

Opublikowano

Nie ku..wa maila wysłać :evil:

Opublikowano

co to jest za czujnik ?

Opublikowano

Nie ku..wa maila wysłać :evil:

to po co Ci do niego numer? Lepiej maila poszukaj :decayed: :decayed:

Opublikowano

[email protected] :polew:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:05_________________________________________________do czego jest ten czujnik to ci podam numer :D

Opublikowano

Czujnik temperatury poboru świeżego powietrza G 89 .

Taki błąd wczoraj pokazało jak mi Sławek to sprawdzał

Opublikowano

hamowni swojej nie maja ale i tak zawsze do gliwic jada a tam 2 oski sa ... a za program od nich moge reczyc glowa :)

zna ktos typa ?

ja go znam
Opublikowano

Nie miałem styczności z nimi i nie twierdzę, że robią złą robotę. Po prostu nie mam zaufania. Powód jest prozaiczny - kiedyś trafiłem na jakiś wątek o nich, gdzie było dużo niezbyt dobrych opinii i pewnie to spowodowało u mnie dystans do tej firmy. O Rogalu natomiast niczego złego nigdy nie przeczytałem.

Ludzie różne rzeczy piszą. Z doświadczenia wiem że każdy na każdego najeżdza... A kto miał styczność z Patrykiem i wie jaki on jest, zrozumie dlaczego. Bezpośredni, szczery i nie owija w bawełne. A że na brak klientów nie narzekają to może mieć podejście do tematu "jak się nie podoba to spier..."

Co do rónych wpadek... każdemu się zdarzają... ale z tego co słyszałem chłopaki są honorowi i zawsze sprawy załatwiają tak jak należy.

Co do hamowni... Wystarczy raz pojechać. Shamują Ci przed programem, wystrojągo i shamują po.

Ja mam program nie hamowany, ponieważ nie chciało mi się jechać, a ufam im i ich umiejętnościa i doświadczeniu na tyle że wiem że potrafią zrobić ładny programik za pomocą "dupohamowni" :)

Ja znowu o Rogalu słyszałem pare opini w stylu że poszedł na masówke i nie jest już to co kiedyś...

Siemian jak tak czytam Twoją wypowiedź, to zastanawiam się ile Ci płacą za reklamę :mysli: U Sopy nie byłeś, a we wszystkie opinie wierzysz i się wypowiadasz. A Proton i tak zrobi po swojemu :gwizdanie:

Opublikowano

hehe.. nie muszą mi nic płacić. poprostu miałem przyjemność jezdzić wieloma autami przez nich strojonymi i wiem co potrafią.

Z Sopą to inna historia.

Przytoczony przezemnie przykład najeżdzania na siebie tyczy się firm tuningowych a Sopa taką nie jest...

Opublikowano

każdy jak myśli tak zrobi :P nie musisz nikogo bronić, a jak te firmy faktycznie są dobre... to z anty reklamą też dadzą radę i będą zarabiać :rolleyes: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:30_________________________________________________

A że na brak klientów nie narzekają to może mieć podejście do tematu "jak się nie podoba to spier..."

a takiego podejścia to ja nie rozumiem .... to jest coś w stylu.... mamy jogurt bananowy,bo nam się nie chcę d*py ruszyć żeby przywieść inne, jak chcesz to bierz jak nie to wypier ?

Opublikowano

każdy jak myśli tak zrobi :P nie musisz nikogo bronić, a jak te firmy faktycznie są dobre... to z anty reklamą też dadzą radę i będą zarabiać :rolleyes: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:30_________________________________________________

A że na brak klientów nie narzekają to może mieć podejście do tematu "jak się nie podoba to spier..."

a takiego podejścia to ja nie rozumiem .... to jest coś w stylu.... mamy jogurt bananowy,bo nam się nie chcę d*py ruszyć żeby przywieść inne, jak chcesz to bierz jak nie to wypier ?

Nie nie nie... źle mnie zrozumiałeś.

To jest podejście typu:

-Mamy sprawdzone że w Twoim przypadku najlepszy będzie jogurt bananowy, truskawkowy, lub poziomkowy w cenie takiej i takiej... ewentualnie następnym krokiem będzie za***ista maślanka...

-Ale mój kolega twierdzi że kolega jego kolegi powiedział że przeczytał na forum że najlepszy jest jogurt wiśniowy...

I to jest to. Sam byłem świadkiem jak przyjezdzali do nich ludzie którzy wszystko najlepiej wiedzieli i w ogóle to najchetniej to by ich przeszkolili w tuningu bo maja super "kursy forumowe".

I czegoś takiego nie lubią i takim ludziom już dziękują...

Jeśli chodziłoby im o hajs to powiedzieliby spoko damy Ci jogurt wiśniowy (wiedząc ze w tym konkretnym przypadku nie będzie to dobre rozwiązanie).

Mam nadzieje ze wyjasniłem to w miare obrazowo :)

Opublikowano

Nie nie nie... źle mnie zrozumiałeś.

To jest podejście typu:

-Mamy sprawdzone że w Twoim przypadku najlepszy będzie jogurt bananowy, truskawkowy, lub poziomkowy w cenie takiej i takiej... ewentualnie następnym krokiem będzie za***ista maślanka...

-Ale mój kolega twierdzi że kolega jego kolegi powiedział że przeczytał na forum że najlepszy jest jogurt wiśniowy...

I to jest to. Sam byłem świadkiem jak przyjezdzali do nich ludzie którzy wszystko najlepiej wiedzieli i w ogóle to najchetniej to by ich przeszkolili w tuningu bo maja super "kursy forumowe".

I czegoś takiego nie lubią i takim ludziom już dziękują...

Jeśli chodziłoby im o hajs to powiedzieliby spoko damy Ci jogurt wiśniowy (wiedząc ze w tym konkretnym przypadku nie będzie to dobre rozwiązanie).

Mam nadzieje ze wyjasniłem to w miare obrazowo :)

bardzo !!!

od tego jogurtu już mi się sr** chce :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

:good: Siemani jak to jest to jest dobrze :) myślałem ze sprawy inaczej wyglądają :)

ja wychodzę z założenia że jaku już kładę hajs, to mnie to wali jak, ma być dobrze zrobione i już. To oni się tym zajmują nie ja. Więc bym się nie wtrącał.

Opublikowano

Godzic jak z tym numerem czujnika?

Opublikowano

szukałem tego nie mogłem znaleźć, jeszcze poszperam