Opublikowano 13 Stycznia 201016 l i stuknęła nam 800 strona [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:12_________________________________________________ i stuknęła nam 800 strona i kto ją zaczął jakiś nie modny zielony [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:13_________________________________________________i nawet wysoko stoję w ilości postów u Was
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l i nawet wysoko stoję w ilości postów u Was sam SPAM....... baddy skąd ten kropek przy twoim nick-u? :polew:
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l i nawet wysoko stoję w ilości postów u Was sam SPAM....... baddy skąd ten kropek przy twoim nick-u? :polew: Przynajmniej uciszony nie jestem
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l kur.wa leszcze za***ie za frekwencje .. jedzenia nie ma, zimno to juz sie d*py ruszych nie chce ? he ?
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l kur.wa leszcze za***ie za frekwencje .. jedzenia nie ma, zimno to juz sie d*py ruszych nie chce ? he ? Wiadomo...
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l i nawet wysoko stoję w ilości postów u Was sam SPAM....... baddy skąd ten kropek przy twoim nick-u? :polew: :polew:
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l ta .. kur.wa gre sobie wlaczylem i bede pewnie do rana gral .. i tak nie mam co robic ...
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l weź się za młodą żonkę no comment zreszta jak za tydzien uslysze od ciebie ze nie przyjezdzasz to wpadne sam do skoczowa i zrobie tak z twoja ze nie wstanie .. i bedziesz musial przyjechac :polew: :decayed: i mam kropke !