Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co Wy teraz na spotach dzialacie?[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 20:47_________________________________________________jakis browar czy kielbacha czy jak?

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co Wy teraz na spotach dzialacie?[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 20:47_________________________________________________jakis browar czy kielbacha czy jak?

kawa
Opublikowano

kawa

można powiedzieć że pełna kultura ;)

Opublikowano

Nooo, spocik jak zwykle udany :)

Jeszcze miesiąc i będziemy mogli grillowac :>

Opublikowano

Może być i kawa :>

Opublikowano

piter220 może na nastepnego spota jak to nie problem wpadniesz po mnie ;)... bo ja bez auta do środy do piątku ;/ a już was dawno nie widziałem

Opublikowano

Kurde, a ja tak chciałem dzisiaj na spot do was wpaść... ;( Nie mam ostatnio totalnie czasu. :confused4:

Opublikowano

dobra dobra ;) są już jastrzębskie to do nas nie wpadasz ;P :polew:

Opublikowano

dobra dobra ;) są już jastrzębskie to do nas nie wpadasz ;P :polew:

:polew:

Opublikowano

http://www.wykop.pl/link/301525/widzenie-stereoskopowe-calkiem-niezly-przyklad-zjawiska

coś przejebanego ;)

od razu dam instrukcje żebyście nie musieli szukać... bierzmy np ołówek, dajemy go przed nos będąc tak 25-35 cm od monitora skupiamy wzrok na ołówku i wtedy nam się robią 3 obrazki... skupiamy się na tym środkowym.... i tak się nam pier**li w oczach że widzimy w 3d :P... mi za pierwszym razem nie wychodziła, warto chwile po próbować, i można się cieszyć niezłymi obrazkami ;)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

piter220 może na nastepnego spota jak to nie problem wpadniesz po mnie ;)... bo ja bez auta do środy do piątku ;/ a już was dawno nie widziałem

spoko spoko moge wpasc :) ... ale bez zadnego wczesnego uciekana do zony :) bo wywioze do lasu zgwalce i porabie siekiera !!! :D ..

spocik fajnie i nie spodziewalem sie ze frekwencja tak dopisze :))))

kolego z warszawy sorki za tekst jezeli cos nie tak .... chodzi mi o ja --> "czym sie zajmujesz" ... kolega --> "informatyka" ... ja --> "to widac" :polew: :polew:

jakby co to przepraszam :D .ale mysle ze kwasu nie bedzie ..

elo .. czas sie wziasc za work kuwa

Opublikowano

a ja wracam do żywych... Wczoraj się zatrułem i cały dzień :sick3:

Opublikowano

Siemanko :evil: dzięki chłopy było git .... godzic o jaki kłopot ci chodziło ?? :tongue4: pewnie o moja dziewczyne

dziewczyna wytrzymała :good: DZIĘKUJE CI BARDZO PITERKU :thumbup: :drool:

a zaraz musze spier**** do zabrza ;/

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 10:02_________________________________________________

http://www.wykop.pl/link/301525/widzenie-stereoskopowe-calkiem-niezly-przyklad-zjawiska

coś przejebanego ;)

od razu dam instrukcje żebyście nie musieli szukać... bierzmy np ołówek, dajemy go przed nos będąc tak 25-35 cm od monitora skupiamy wzrok na ołówku i wtedy nam się robią 3 obrazki... skupiamy się na tym środkowym.... i tak się nam pier***i w oczach że widzimy w 3d :P... mi za pierwszym razem nie wychodziła, warto chwile po próbować, i można się cieszyć niezłymi obrazkami ;)

Fajne :decayed: wystarczy jak zeza strzelisz i efekt :kox:

Opublikowano

hammer Łapaj tu masz lepsze ;)http://3d-eros.com/gallery-e.html[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 11:17_________________________________________________

a tu masz filmik

Interesujące ale azjatki mnie nie jarają, chyba że masz inne niunie :naughty:

godzic to musisz sobie kupić: http://www.allegro.pl/item919986921_nvidia_geforce_3d_vision_nowosc.html

:kox:

Opublikowano

mnie to tam średnio jara ;) ale zaskoczyło mnie z tym zezem hehe mnie też nie jaraj azjatki ;)

Opublikowano