Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

Siemian nie potrzebujesz czegoś, bo będę dziś w BB :tongue4:

H4mm3R pochwal się po zmianie zawiasu ... zdjęcia ;)

sdc107791280x768.jpg

z pełnym bakiem tył teraz siedzi o ok. -30mm a przód ponad -20mm a w zakrętach auto nic się nie przechyla :naughty:

jedyny problem jaki się pojawił to za stromy wjazd do garażu i jak wyjeżdżam normalnie to przednim zderzakiem przycieram, więc muszę to jakoś przerobić albo wyjeżdżać jak z jajkiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 19:13_________________________________________________Piter zabawka dla Ciebie :kox:

http://www.smog.pl/wideo/33420/najlepszy_symulator_gier_wow/

Opublikowano

Ładnie, ale i tak za wysoko... :decayed::naughty::evil:

Opublikowano

sdc107791280x768.jpg

z pełnym bakiem tył teraz siedzi o ok. -30mm a przód ponad -20mm a w zakrętach auto nic się nie przechyla :naughty:

jedyny problem jaki się pojawił to za stromy wjazd do garażu i jak wyjeżdżam normalnie to przednim zderzakiem przycieram, więc muszę to jakoś przerobić albo wyjeżdżać jak z jajkiem :gwizdanie:

:slina: marzy mi sie taki też

Opublikowano

Ładnie, ale i tak za wysoko... :decayed::naughty::evil:

Czekaj jak letnie kółka założę :naughty:

Wiadoooomo... :naughty: Będzie efekt! :good:

Opublikowano

sdc107791280x768.jpg

jedyny problem jaki się pojawił to za stromy wjazd do garażu i jak wyjeżdżam normalnie to przednim zderzakiem przycieram, więc muszę to jakoś przerobić albo wyjeżdżać jak z jajkiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 19:13_________________________________________________Piter zabawka dla Ciebie :kox:

http://www.smog.pl/wideo/33420/najlepszy_symulator_gier_wow/

fajnie ale... (moim zdaniem)

to jest za wysoko żeby było super :kox: :kox: :kox:

a za nisko żeby nie odśnieżać w zimie i nie przychaczać o krawęzniki. Więc rybka.

Ja się pewnie zdecyduje na spręzynki eibacha

Opublikowano

:) zawias spoko .. ale mowisz ze tyl masz -30 ? ... ja mam -20 a wydaje mi sie bardziej pozadzony...

ale co fakt to fakt .. juz przy -20 trzeba jak z jajkim sie obchodzic przy progach, kraweznikach, zalamaniach terenu ... troche sie to moje juz poobijalo dolem

czolem :hi:

Opublikowano

:hi:

tyl masz -30 ? ...

-30 z pełnym bakiem :naughty:

Ktoś wie jak tam warunki w nałężu ?

Opublikowano

pizga dzisiaj niestety :)

Opublikowano

:hi: :hi:

Siemian 200km taki zawias standardowo powinieneś mieć :tongue4: bo później krawężniki na szyndzielni wyrywasz :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 08:47_________________________________________________tu masz siemian coś lepszego

http://moto.allegro.pl/item937990326_audi_a4_b7_sprezyny_h_r_5cm_uzywane.html[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 08:49_________________________________________________

:) zawias spoko .. ale mowisz ze tyl masz -30 ? ... ja mam -20 a wydaje mi sie bardziej pozadzony...

ale co fakt to fakt .. juz przy -20 trzeba jak z jajkim sie obchodzic przy progach, kraweznikach, zalamaniach terenu ... troche sie to moje juz poobijalo dolem

czolem :hi:

Szczerze to foto jest zrobione po przejechaniu ok 15km i 1/3 baku, więc sprężyny się jeszcze nie spasowały. Co do mierzenia ile faktycznie poszło w dół, muszę jeszcze raz pomierzyć, bo przed montażem (auto z 1/3 baku) do nadkola z ziemi było 68cm przód i tył, a później kumpel mierzył w BB jak siedziałem w środku i miałem pełny bak to przód miał 65cm, a tył 63,9cm :)

Opublikowano

powitał :hi: :hi: :hi:

nie no 5 cm to już troszke chyba przesada...

To już w ogóle bym się bał jezdzić że coś urrrrrwę :)

http://wiadomosci.onet.pl/2136069,12,okrutna_smierc_ugotowali_sie_zywcem_w_saunie,item.html wow... :shocked: :shocked:

A tak w ogóle to :hi: :hi:

Postaram się dzisiaj na spota przyjechać ale nie obiecuje bo o 16 ma przyjść 17 palet towaru a w piątek musi to wyjść wszystko oklejone więc pewnie mam nocke w pracy :disgust:

Opublikowano

lokajcie jakiego sasiada mam w pracy :) gosciu chyba powaznie bierze zagrozenie wlamem :):polew: :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

lokajcie jakiego sasiada mam w pracy :) gosciu chyba powaznie bierze zagrozenie wlamem :):polew: :polew:

Prawie jak "dzień świra" :polew: :polew: :polew: