Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No rzeczywiście hardcore... ;)

dla siemiana to niecodzienne sytuacje .... wydzwanianie do kogos .. lopata do sniegu :) daj sie chlopakowi pocieszyc troche :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 11:29_________________________________________________godzic palo wstawaj !!!!! :)

Opublikowano

No rzeczywiście hardcore... ;)

dla siemiana to niecodzienne sytuacje .... wydzwanianie do kogos .. lopata do sniegu :) daj sie chlopakowi pocieszyc troche :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 11:29_________________________________________________godzic palo wstawaj !!!!! :)

nie no piter Ty to codziennie podpierdalasz komuś łopate :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Ja też bym chętnie zrobił kilka poprawek lakierniczych, mam parę odprysków lakieru na masce i błotnikach, parę parkingowych obić na drzwiach i parę rys na zderzaku z tyłu :naughty:

Opublikowano

No to może w końcu ktoś się wypowie...

Nie macie znajomych/dobrych lakierników, którzy polerują? Każdy chyba poleruje, kwestia tylko czy robi to dobrze i nie bierze przy okazji 1000zł za polerkę całego auta...bo za takich dzięki :)

A Wy tu tylko o jakimś dzwonieniu i łopatach...

Opublikowano
:hi: :hi: yo motofucka :) wstałem już piter .... idę d*pę umyć :):polew: :polew:
Opublikowano

Mnie znajomy lakiernik robi polerkę ale on z BB nie jest. I tanio, bo po znajomości :wink4: Nawet siemian w zeszłym roku się jarał, że mam ładny lakier :decayed:

Opublikowano

Nie macie znajomych/dobrych lakierników, którzy polerują? Każdy chyba poleruje, kwestia tylko czy robi to dobrze i nie bierze przy okazji 1000zł za polerkę całego auta...bo za takich dzięki :)

http://www.zumi.pl/1229525,Zaklad_Handlowo-Uslugowy_Kuboszek_Wieslaw,Mnich,firma.html

Opublikowano

Mnie znajomy lakiernik robi polerkę ale on z BB nie jest. I tanio, bo po znajomości :wink4: Nawet siemian w zeszłym roku się jarał, że mam ładny lakier :decayed:

bo nie chciałem żeby Ci było przykro....

(...)

nie no jeszcze o myciu d*py :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dlatego ja też się nie pytałem czemu Ci tak spalonym plastikiem w aucie śmierdzi...

Opublikowano

Dlatego ja też się nie pytałem czemu Ci tak spalonym plastikiem w aucie śmierdzi...

:polew:
Opublikowano

Ja jeszcze za czasów Laguny robiłem polerkę auta w Pruchnej, nie pamiętam nazwy ale w takiej dziupli nie może być tego dużo, zakład polecił mi wujek. Auto wyglądało tragicznie a po zabiegu kopara mi opadła :slina: Nie ten samochód! No ale cena za malowanie 1 elementu + polerka całości w granicach 1000 zł... Myślę, że z audiolką wybiorę się właśnie tam :wink4:

Opublikowano

wojtekce polecasz tego Pana? czy po prostu "lakiernik z okolicy" ?

Mnie znajomy lakiernik robi polerkę ale on z BB nie jest

H4mm3R czy to ten z linka powyżej czy jakiś inny?

nie no jeszcze o myciu d*py

Faktycznie, ten wątek mi umknął...[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 12:31_________________________________________________

a jeszcze za czasów Laguny robiłem polerkę auta w Pruchnej

Jeszcze dalej...znalazłem coś takiego http://www.autolech.za.pl Nie wiem czy to to, ale zadzwonię i zapytam jak się cenią...

Opublikowano

Mnie znajomy lakiernik robi polerkę ale on z BB nie jest

H4mm3R czy to ten z linka powyżej czy jakiś inny?

Nie, znajomu z mojej wiochy :decayed: ja do BB 70km dojeżdżam :wink4:

Opublikowano

http://www.autolech.za.pl za polerkę Avanta chce "około 200zł".

Andrzej88, czy to tam robiłeś?

Na 99% tak... ja się tam planuję koło kwietnia wybrać, bo póki co jeszcze zima to chyba nie ma co... Jak coś to mogę iść na pierwszy ogień i dam znać jak było :decayed:

Opublikowano

Idź :) Zrób zdjęcia przed i po i zapodaj:) Ja szukam dalej, najlepiej z Bielska...lakierników przecież trochę jest...każdy powinien umieć polerować, pytanie tylko czy umie to zrobić dobrze... Wygląda, że tu nikt z usług lakierników nie korzystał ;)

Opublikowano

bo nasze auta tego nie wymagaja ... dzwonow nie ma, bezpiecznie sie jezdzi i o autka sie dba :)

godzic d*pa umyta ? .. jedziemy wczesniej ...

Opublikowano

Idź :) Zrób zdjęcia przed i po i zapodaj:) Ja szukam dalej, najlepiej z Bielska...lakierników przecież trochę jest...każdy powinien umieć polerować, pytanie tylko czy umie to zrobić dobrze... Wygląda, że tu nikt z usług lakierników nie korzystał ;)

Każdy ma albo nową furę, albo zadbaną, albo nową i zadbaną :polew:

Mój lakier wygląda tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a25a3c756968d08c.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7e13a4e988dccea4.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3a23a8337ddc5d59.html

Ogólnie nie ma się do czego przyczepić bo wygląda ładnie :cool1:

Głównie chodzi mi o zrobienie czegoś z tym:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d4f3f7843827a8df.html

oraz innymi szczegółami mniejszego kalibru

Opublikowano

ty zadzwonię ci... muszę jeszcze pozbierać się...... a kolego.. może nie polerkę ale lakier robiłem u takiego gościa w straconce koło universu i drzwi mi zrobił naprawdę 1 klasa. Więc podejrzewam że polerke też dobrze robi.