Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:22_________________________________________________siema Panowie, pozwólcie, że wyskocze z taką propozycją by ktoregoś ze spotów zrobić tak by chlać całą noc chodzi mi o dłuższą imprezę by załatwić sobie kierowców zgłosić u leśniczego rezerwacje wiaty itp. posiedzieć przy ognisku i piwku do rańca :> co Wy o tym myślicie? Mi to już dawno temu przeszło przez głowę, jestem za...
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l jestem jak najbardziej za chłopaki szukam opon 16 na 225 lub szersze moga byc słabe potrzebuje min 2 sztuki
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l jestem jak najbardziej za chłopaki szukam opon 16 na 225 lub szersze moga byc słabe potrzebuje min 2 sztuki Ja mam 215/50/16 jak się nie mylę, komplet czyli 4szt za 150zł oddam. Oponki mają ok. 4mm bieżnika
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l Ja mam 215/50/16 jak się nie mylę, komplet czyli 4szt za 150zł oddam. Oponki mają ok. 4mm bieżnika hm troszke waskie chyba beda mam 2 225 i mysle ze sa oki własnie musze zapytac bo mam na tych felach 205 i wyglada to taki balon wciagniete sa te opony ale dzieki za cynk bede pamietal
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l hm troszke waskie chyba beda mam 2 225 i mysle ze sa oki własnie musze zapytac bo mam na tych felach 205 i wyglada to taki balon wciagniete sa te opony ale dzieki za cynk bede pamietal Sorki za wprowadzenie w błąd, rozmiar to: 205/55/16 91V
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l o wy czlowieka nie ma to jużgo obgadają.. A ja cały czas spoglądam z góry tylko nie chce mi się nic pisać Ale nie martwcie się. Jutro wracam. Dostałem dziś mandat za zbyt szybką jazde na nartach. Otarło się o konsulat i ambasade, ale dowiedziałem się że w sumie to nie moge nic zrobic. Moge się odwołać do sądu, załatwić sobie tłumacza przysięgłego i się sądzić... Dla 30 euro odpuściłem. Ale sk***ysyństwo straszne. Jeżdze od 18 lat, w tym 10 lat zawodniczo, nigdy nie spowodowałem wypadku na stoku i staram się jeżdzić naprawde rozważnie (nie, nie tak jak autem). Biorąc pod uwage że jechałem czarną trasą na której były może z 4 osoby, uważam to za chamstwo. Jakbym wiedział że ten gliniaż za mną jedzie to bym mu spierdolił, bo nie mógł mnie zbytnio dogonić a ja miałem jeszcze z 10% zapasu
Opublikowano 2 Kwietnia 201016 l o wy czlowieka nie ma to jużgo obgadają.. A ja cały czas spoglądam z góry tylko nie chce mi się nic pisać Ale nie martwcie się. Jutro wracam. Dostałem dziś mandat za zbyt szybką jazde na nartach. Otarło się o konsulat i ambasade, ale dowiedziałem się że w sumie to nie moge nic zrobic. Moge się odwołać do sądu, załatwić sobie tłumacza przysięgłego i się sądzić... Dla 30 euro odpuściłem. Ale sk***ysyństwo straszne. Jeżdze od 18 lat, w tym 10 lat zawodniczo, nigdy nie spowodowałem wypadku na stoku i staram się jeżdzić naprawde rozważnie (nie, nie tak jak autem). Biorąc pod uwage że jechałem czarną trasą na której były może z 4 osoby, uważam to za chamstwo. Jakbym wiedział że ten gliniaż za mną jedzie to bym mu spierdolił, bo nie mógł mnie zbytnio dogonić a ja miałem jeszcze z 10% zapasu :polew: ty nawet na nartach dostajesz mandaty... co następne? mandat za zbyt szybkie chodzenie?
Opublikowano 3 Kwietnia 201016 l witam co slychac w wielkim swiecie? juz posprzataliscie zalegly bajzel?
Opublikowano 3 Kwietnia 201016 l http://moto.allegro.pl/item978246096_uno_turbo_demo_car_kosmiczna_przebudowa.html Uno turbo w S3
Opublikowano 3 Kwietnia 201016 l http://moto.allegro.pl/item978246096_uno_turbo_demo_car_kosmiczna_przebudowa.html Uno turbo w S3 Nawet mu ten spawany gril wyszedł
Opublikowano 3 Kwietnia 201016 l http://moto.allegro.pl/item978246096_uno_turbo_demo_car_kosmiczna_przebudowa.html Uno turbo w S3 taki to pozyje, moze by mi s-line wyrezal :gwizdanie: Wesołych Świąt Panowie!!!