Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:22_________________________________________________siema Panowie,

pozwólcie, że wyskocze z taką propozycją by ktoregoś ze spotów zrobić tak by chlać całą noc :decayed:

chodzi mi o dłuższą imprezę by załatwić sobie kierowców zgłosić u leśniczego rezerwacje wiaty itp.

posiedzieć przy ognisku i piwku do rańca :>

co Wy o tym myślicie?

Mi to już dawno temu przeszło przez głowę, jestem za...

Opublikowano

jestem jak najbardziej za chłopaki szukam opon 16 na 225 lub szersze moga byc słabe potrzebuje min 2 sztuki

Opublikowano

jestem jak najbardziej za chłopaki szukam opon 16 na 225 lub szersze moga byc słabe potrzebuje min 2 sztuki

Ja mam 215/50/16 jak się nie mylę, komplet czyli 4szt za 150zł oddam. Oponki mają ok. 4mm bieżnika ;)

Opublikowano

Ja mam 215/50/16 jak się nie mylę, komplet czyli 4szt za 150zł oddam. Oponki mają ok. 4mm bieżnika ;)

hm troszke waskie chyba beda mam 2 225 i mysle ze sa oki własnie musze zapytac bo mam na tych felach 205 i wyglada to taki balon wciagniete sa te opony ale dzieki za cynk bede pamietal

Opublikowano

hm troszke waskie chyba beda mam 2 225 i mysle ze sa oki własnie musze zapytac bo mam na tych felach 205 i wyglada to taki balon wciagniete sa te opony ale dzieki za cynk bede pamietal

Sorki za wprowadzenie w błąd, rozmiar to: 205/55/16 91V

Opublikowano

o wy czlowieka nie ma to jużgo obgadają.. A ja cały czas spoglądam z góry tylko nie chce mi się nic pisać :decayed:

Ale nie martwcie się. Jutro wracam.

Dostałem dziś mandat za zbyt szybką jazde na nartach. Otarło się o konsulat i ambasade, ale dowiedziałem się że w sumie to nie moge nic zrobic. Moge się odwołać do sądu, załatwić sobie tłumacza przysięgłego i się sądzić...

Dla 30 euro odpuściłem.

Ale sk***ysyństwo straszne.

Jeżdze od 18 lat, w tym 10 lat zawodniczo, nigdy nie spowodowałem wypadku na stoku i staram się jeżdzić naprawde rozważnie (nie, nie tak jak autem).

Biorąc pod uwage że jechałem czarną trasą na której były może z 4 osoby, uważam to za chamstwo.

Jakbym wiedział że ten gliniaż za mną jedzie to bym mu spierdolił, bo nie mógł mnie zbytnio dogonić a ja miałem jeszcze z 10% zapasu :wink4:

Opublikowano

o wy czlowieka nie ma to jużgo obgadają.. A ja cały czas spoglądam z góry tylko nie chce mi się nic pisać :decayed:

Ale nie martwcie się. Jutro wracam.

Dostałem dziś mandat za zbyt szybką jazde na nartach. Otarło się o konsulat i ambasade, ale dowiedziałem się że w sumie to nie moge nic zrobic. Moge się odwołać do sądu, załatwić sobie tłumacza przysięgłego i się sądzić...

Dla 30 euro odpuściłem.

Ale sk***ysyństwo straszne.

Jeżdze od 18 lat, w tym 10 lat zawodniczo, nigdy nie spowodowałem wypadku na stoku i staram się jeżdzić naprawde rozważnie (nie, nie tak jak autem).

Biorąc pod uwage że jechałem czarną trasą na której były może z 4 osoby, uważam to za chamstwo.

Jakbym wiedział że ten gliniaż za mną jedzie to bym mu spierdolił, bo nie mógł mnie zbytnio dogonić a ja miałem jeszcze z 10% zapasu :wink4:

:polew: :polew: :polew:

ty nawet na nartach dostajesz mandaty... co następne?

mandat za zbyt szybkie chodzenie?

Opublikowano

Hehe, niezłe :)

:hi: :hi:

Opublikowano

:hi: witam :hi:

co slychac w wielkim swiecie? :naughty:

juz posprzataliscie zalegly bajzel? :kox:

Opublikowano

zaraz jadę jajka poświęcić :polew:

opowiem Wam później jak było :decayed: