DAWIDBORI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ogladam teraz na polsacie zagadkowa noc i jest to teleturniej na telefon ludzie dzwonia i odgaduja o co chodzi a gosc dzwoni i mowi prowadzacej ze ma za***iste cycki hehee[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 00:42_________________________________________________teraz jakies dziecko do prowadzacej pokaz mi dupe prosze cie 2 x powtorzyl hehe jest to lepszy program powoli niz comedy:p
siemian Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ogladam teraz na polsacie zagadkowa noc i jest to teleturniej na telefon ludzie dzwonia i odgaduja o co chodzi a gosc dzwoni i mowi prowadzacej ze ma za***iste cycki hehee[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 00:42_________________________________________________teraz jakies dziecko do prowadzacej pokaz mi dupe prosze cie 2 x powtorzyl hehe jest to lepszy program powoli niz comedy:p i to Cie śmieszy...? :mysli: głupota i prostactwo Polskiego społeczeństwa..? :decayed:
Baddy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 powitać, rajdowcy, bokserzy i strongmani :laghing2:
bakuś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ogladam teraz na polsacie zagadkowa noc i jest to teleturniej na telefon ludzie dzwonia i odgaduja o co chodzi a gosc dzwoni i mowi prowadzacej ze ma za***iste cycki hehee[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 00:42_________________________________________________teraz jakies dziecko do prowadzacej pokaz mi dupe prosze cie 2 x powtorzyl hehe jest to lepszy program powoli niz comedy:p i to Cie śmieszy...? :mysli: głupota i prostactwo Polskiego społeczeństwa..? :decayed: odezwał się ... :polew: :polew: :polew: :polew: dobryyy
DAWIDBORI Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 co nie gejtelman a tak wogole dobre rano
wojtekce Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 strzała przynajmniej dzisiaj nie pada
siemian Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wojtuś zrobisz mi jutro to kółko? I czy była by szansa żebyś go tam podrzucił do szwagra?[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 13:32_________________________________________________tylko przypominam Ci żeby to nie wyglądało tak: :decayed:
Grisza79 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wojtuś zrobisz mi jutro to kółko? I czy była by szansa żebyś go tam podrzucił do szwagra?[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 13:32_________________________________________________tylko przypominam Ci żeby to nie wyglądało tak: :decayed:
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 :hi: dzieńdoberek z rańca - a gdzie wszyscy? WSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi