Opublikowano 27 Lipca 201015 l wyjete z auta które przyjachało z niemiec serisowane w ASO Tną koszty... :polew:
Opublikowano 27 Lipca 201015 l coś nie zapowiada się dobra pogoda na spocik.... mam nadzieję, że nie przeszkodzi to w licznym gromadzeniu się jutro w Nałężu bo ostatnie trzy czy cztery spociki były raczej marniutkie
Opublikowano 27 Lipca 201015 l panowie nie moge znalezc na forum autka potrzebuje zdjecie jakiegos B5 z wycietym zderzakiem ori - nie "S" "RS" - pod FMIC moze ktos pomoc ? ostatnio widzialem ale nie pamietam u kogo :\
Opublikowano 27 Lipca 201015 l taaaa dokladnie o twoja furke mi chodzilo thx Btw ty sprzedajesz zestawy FMIC powiedz mi cena jak z allegro -6% czy cos sie zmienilo ? jak wyglada cena montazu u ciebie ?
Opublikowano 27 Lipca 201015 l Sieman jestes Mistrzem lapka i vaga. dzieki bardzo za poswiecony czas i ze sie nie poddałes z ta navigacja. dzieki rowniez dla kolegi co był na " Fonie" Teraz navigacja działa jak ta llala . jezdzimy se wokół domku hehhee bajerka jest. proponuje jakas flaszke wypic pod sukces:)
Opublikowano 27 Lipca 201015 l jeszcze nie jeden litr wódki wypijemy :) Fakt że ta nawigacja siadła mi troche na ambincji. Proton dzięki za wsparcie telefoniczne
Opublikowano 27 Lipca 201015 l Teraz siemian trzeba opracowac spryski i navigacje do mojej B8-ki. trzeba to jakos ugrysc
Opublikowano 27 Lipca 201015 l pierwszy ;] a ja pije w lublinie u braciszka wiec na spocie mnie nie bedzie
Opublikowano 28 Lipca 201015 l pierwszy ;] a ja pije w lublinie u braciszka wiec na spocie mnie nie bedzie Jak masz czas to możemy zrobić szybki mini spocik w Lublinie