Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 czolem z ranca ... do puli punktow +4 znowu :/ .. cos mam pecha ostatnio .. fotka?? nie ... zaspanie i nie zdarzylem wychamowac jak hujkow zobaczylem ... udalo mi sie zejsc do 88 na 60 ... + 4 pointy ... na drodze do wisly jak sie zjezdza z drogi na cieszyn ... a czulem ze tam stoja CB :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No z tym CB to już teraz porażka jest. Jak jechałem ostatnio do Łańcuta to miałem odpalone i myślałem, że mnie trafi - co chwilę ktoś beczał albo śpiewał, ew zapuszczał jakieś disco polo :/
POPO Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dokładnie, co wracam z pracy to słysze jakieś barany albo muczenie na CB
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No z tym CB to już teraz porażka jest. Jak jechałem ostatnio do Łańcuta to miałem odpalone i myślałem, że mnie trafi - co chwilę ktoś beczał albo śpiewał, ew zapuszczał jakieś disco polo :/ Niby tak ale info o policji też przejdzie przy okazji. U mnie w mieście wszyscy sprawdzają od rana jak ich slychac. -jakby wszyscy wczoraj montowali nowe zestawy -też się przyzwyczaiłem już. Kumpel ma sklep z takimi rzeczami ,daj znac jak się zdecydujesz założyć .Można ceny porównać z innymi sklepami. :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 piter i popo macie jakieś since po grze
siemian Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 kurcze ja mogłem się przejechac... O 8 się wesele skończyło to bym akurat zdążył :) Coprawda widziałbym chyba potrójnie ale za to bym miał włączoną opcje automatycznych uników bo zbyt prosto to ja nie chodziłem :decayed:
POPO Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no ja mam, wyglądam jak by mi ktoś bańki na plecach stawiał :> przednia impreza. Najgorzej jak swój do swego walił z metra > to bolało. Piter a ty z tym sraniem żartowałeś?
piter220v Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ze sraniem ? ... tzn z lisciami moimi maskujacymi ? a co do siniakow to nic nie mam chociaz pare razy bolalo ale siniaki mnie sie nie trzymaja ... musialbym z kolby dostac zeby byl slad rece mam podrapane od czolgania sie 20 metrow po flage pod gore
bakuś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 siama ludziska :) ale sie wywakacjowalem... ku***a wszystkim się auta sypią- ale te audiki to złomy racja....trza zmienic marke ja to mam juz za soba... :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ja mysle o a8
Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ja mysle o a8 w koncu poczyłbys sie w miare wygodnie
DAWIDBORI Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no bo a4 straaaaasznie ciasna:p nawet vectra b była wygodniejsza
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 siama ludziska :) ale sie wywakacjowalem... Szczęściarz
Maxito Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.0
GRYFI Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam wszystkich oczywiście na spocie jutro będziesz?
Rekomendowane odpowiedzi