Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a8-gaz-pilnie-pilnie-C14510605.html i co gryfi na nia powiesz ja myslelem ze byc podjechal popatrzec na nia wiem ze jest juz pare lat u nas w kraju to i serwis nam nic nie powie 2 lata temu bylo to auto sasiada

a ile to ma ma kole?

nie widzę więc pewnie koło 400 kkm

wygląda fajnie chociaż opony trochę małe.

pamiętaj też o problemach Arturoo, który włożył już w naprawę tiptronica ponad 7500 pln

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 19:58_________________________________________________prywatna rejestracja może świadczyć o tym,że ktoś ma kasę i mógł o nią dbać w sensie serwiswania.

Jestem fanem D2, ale kurde te tipy są o dupe roztrzaść. Najfajniejsze co w tym aucie to SpaceFrame, ale i tak wolę 740i... :tongue4:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a8-gaz-pilnie-pilnie-C14510605.html i co gryfi na nia powiesz ja myslelem ze byc podjechal popatrzec na nia wiem ze jest juz pare lat u nas w kraju to i serwis nam nic nie powie 2 lata temu bylo to auto sasiada

a ile to ma ma kole?

nie widzę więc pewnie koło 400 kkm

wygląda fajnie chociaż opony trochę małe.

pamiętaj też o problemach Arturoo, który włożył już w naprawę tiptronica ponad 7500 pln

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 19:58_________________________________________________prywatna rejestracja może świadczyć o tym,że ktoś ma kasę i mógł o nią dbać w sensie serwiswania.

Jestem fanem D2, ale kurde te tipy są o dupe roztrzaść. Najfajniejsze co w tym aucie to SpaceFrame, ale i tak wolę 740i... :tongue4:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu- zdrajca :audi:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 21:25_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:nose:
Opublikowano

Powiem ci GRYFI że jak bym miał teraz kaske to właśnie bym kupił w combi superb bo wygląda za***iście ale tylko w DSG

Ile kosztuje taka podstawa w combi 4x4 z 1.8TFSI

Opublikowano
  • Autor

dobra już se dam siana z tym superbem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

mi się podoba więc się nie krępuj :wink4:

:nabijasie::nabijasie::nabijasie:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 23:47_________________________________________________tak na marginesie to fajny furacz :slina:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 23:48_________________________________________________w moim tylko góra silnika została do roboty, więc nie będę na razie zmieniał

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

gryfi ales mi tu propagande walnal :D ..

generalnie jestem na tak i teraz pod koniec albo przyszly rok biore taka jedna .. pewnie na nowy rok beda jeszcze jakies wyprzedaze ...

popo podstawowa wersja 1.8 tsi z 4x4 kosztuje cos kolo 110 k plnow ..ale jak chcesz 4x4 to bez dsg .. niestety :/ ...

czolem banda :sexinbed:

Opublikowano

:hi:

zgadza się POPO

1,8 tsi 4x4 można mieć tylko z 6-gang

ale podstawowa wersja kosztyje coś koło 95 tys PLN z tym zestawem.

Opublikowano

co was tak na skodiczki wzieło :rolleyes:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Dzień doberek :>

Opublikowano

hmmm wyprałem karte pamięci w kieszeni w koszuli... ciekawe czy bedzie działać... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Czołem ekipa :)

hmmm wyprałem karte pamięci w kieszeni w koszuli... ciekawe czy bedzie działać... :decayed: :decayed: :decayed:

Będzie :) Ja już pendrive-a ze 3 razy wyprałem, działa do dzisiaj :)

Opublikowano

no to dobrze :decayed:

Opublikowano

au mnie w domu piorun jebnął w kabel tel. i spaliło router i kompa :wallbash:

Opublikowano

mi tez spalił sie ruter od kabla tel w zeszłym roku ale oddałem go do naprawy bo był jeszcze na gwarancji i przysłali nowy :naughty:
Opublikowano

uuuu to nie za ciekawie... :confused4: :confused4: Widzisz to chyba jakiś znak że mnie za dużo za naprawy kasujesz :decayed::polew:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 10:54_________________________________________________

mi tez spalił sie ruter od kabla tel w zeszłym roku ale oddałem go do naprawy bo był jeszcze na gwarancji i przysłali nowy :naughty:

przecież Ty nie masz komputera. Ty do nas piszesz na maszynie do pisania :polew: :polew: :polew: