Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jutro moge tam podjechac i lokne ..

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a mógłby ktoś z was luknąć na nią w tym komisie i napisać mi co dokładnie jest do naprawy jeszcze, jak szczeliny wyglądają??

widzę, że brak pasa, chłodnic, lamp i coś tam z poduszką w kierownicy chyba nie tak

musial byc spory dzwonek bo felgi też nie ma
Opublikowano

całkiem możliwe, dlatego chcę aby ktoś z was zerknąl co i jak

Opublikowano

siema ALL :hi:

siema wszystkim oprócz Wihajstra :decayed: :decayed:

Opublikowano

Czołem ekipa :hi:

Szkoda, bo ładne autko. Moim zdaniem deska była wymieniana, o czym może świadczyć świecąca kontrolka ABS, a to się dzieje tylko jak się odłączy moduł kierownicy.

Opublikowano

do budy kundlu :decayed:
Opublikowano

do budy kundlu :decayed:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Szkoda, bo ładne autko. Moim zdaniem deska była wymieniana, o czym może świadczyć świecąca kontrolka ABS, a to się dzieje tylko jak się odłączy moduł kierownicy.

pewnie kodowanie się wysrało i chopy nie wiedzą OCB :naughty:

Opublikowano

pewnie kodowanie się wysrało i chopy nie wiedzą OCB :naughty:

poza tym poduszki na pewno wywalone były...widać ze ta od kierowcy nieudolnie włozona bo szpara z lewej strony jak kanion kolorado :decayed:
Opublikowano
  • Autor

jak tam?

furacz śmiga?

Jeszcze nie :wallbash: ,zimery wybieraka dalej są poszukiwane w okolicy .

Dzięki za pomoc . :notworthy:

Opublikowano

jak tam?

furacz śmiga?

Jeszcze nie :wallbash: ,zimery wybieraka dalej są poszukiwane w okolicy .

Dzięki za pomoc . :notworthy:

spoko - jakby co to dawaj znać, żebym to zamówił.
Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a8-gaz-pilnie-pilnie-C14510605.html i co gryfi na nia powiesz ja myslelem ze byc podjechal popatrzec na nia wiem ze jest juz pare lat u nas w kraju to i serwis nam nic nie powie 2 lata temu bylo to auto sasiada

a ile to ma ma kole?

nie widzę więc pewnie koło 400 kkm

wygląda fajnie chociaż opony trochę małe.

pamiętaj też o problemach Arturoo, który włożył już w naprawę tiptronica ponad 7500 pln

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 19:58_________________________________________________prywatna rejestracja może świadczyć o tym,że ktoś ma kasę i mógł o nią dbać w sensie serwiswania.

Opublikowano

Pany czy uchwyt na który zaczepia się roletę w B5 można zdjąć osobno czy też jest to stały element wraz z tapicerką? Chodzi mi o to jakby ktoś nie zrozumiał :decayed:

http://allegro.pl/item1178531690_audi_a4_lifting_tapicerki_tylne_mocowanie_rolety.html

Opublikowano

Pany czy uchwyt na który zaczepia się roletę w B5 można zdjąć osobno czy też jest to stały element wraz z tapicerką? Chodzi mi o to jakby ktoś nie zrozumiał :decayed:

http://allegro.pl/item1178531690_audi_a4_lifting_tapicerki_tylne_mocowanie_rolety.html

z tego co pamiętam to on jest z tapicerką
Opublikowano

gryfi nie to mial sasiad a skrzynia jest po remoncie bo u sasiada jak byla zimna to nie jechala i gaz wlozony hm ciekawy sasiad ja mial to miala 360 tys a teraz ma hehehe ponad 200 podobno

Opublikowano

no to ma na bank ponad 400 kkm

jeśli myślisz o gazie to nie v8 audi

blok z aluminium powłoka ceramiczna a także pierścienie chromowe reagują z jakimiś siarczkami czy azotanami z gazu i się rozpuszczają.

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:39_________________________________________________piter220v a tu coś dla ciebie ,żebyś wiedział jak haldex się zachowuje w poślizgach:

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:40_________________________________________________

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:43_________________________________________________

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:44_________________________________________________a tu przyśpieszenie 1,8tsi z napędem na przód:

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:46_________________________________________________
[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:47_________________________________________________no i widać można aż 230 km z tego motorku wyciągnąć:

Skoda superb 1.8 TSI 235 HP[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:49_________________________________________________skoda superb 1.8tsi 220hp 0-100 7sec

Opublikowano

i jeszcze jedno ślizganko haldexem:

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:57_________________________________________________bezpieczeństwo:

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 21:02_________________________________________________a tu kilka zdjęć superba kombi 4x4

wcale nie stoi wysoko:

New 2011 Skoda Superb Combi 4X4

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 21:04_________________________________________________dobra już se dam siana z tym superbem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: