Baddy Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Tych to podziwiam... - A ja ich ścigam... )) :polew:
Arturoo Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Zapraszamy dziś do Jastrzębia ,będę ja z bakusiem i reszta świata
siemian Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 pierwsze w mojej karierze, podczas powrotu ze zlotu... Takie są skutki ściszenia CB (gadałem przez głośnomówiący prze kom)
bakuś Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Czy tylko ja widzę na zbliżeniu ducha Chucka Norrisa w kałbojskim kapeluszu? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
proton2 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Hmm.. w sumie widać w kadrze inny samochód, nie wiem czy to nie jest podstawa do nie przyjmowania tego.
siemian Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no właśnie będe chyba próbował tam dzwonić i tak mówić
Andrzej88 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Hmm.. w sumie widać w kadrze inny samochód, nie wiem czy to nie jest podstawa do nie przyjmowania tego. Ja miałem w kadrze cały samochód bo akurat kończyłem wyprzedzanie busa Ostatecznie mandatu dalej nie dostałem, ale to chyba z powodu, że się NIK dowalil do pszczyńskiej SM Co do tego zdjęcia to masz w miarę łatwą sprawę, bo samochód masz na firmę a zdjęcie twarzy jest nieczytelne, będzie mandat bez punktów Ile załączników dostałeś? Masz też załącznik numer 3 w którym wpisujesz, że nie jesteś w stanie wskazać sprawcy czy tylko zał. 1 i zał 2?
siemian Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Gryfi to nie Twoje autko?? :polew: :polew: Hmm.. w sumie widać w kadrze inny samochód, nie wiem czy to nie jest podstawa do nie przyjmowania tego. Ja miałem w kadrze cały samochód bo akurat kończyłem wyprzedzanie busa Ostatecznie mandatu dalej nie dostałem, ale to chyba z powodu, że się NIK dowalil do pszczyńskiej SM Co do tego zdjęcia to masz w miarę łatwą sprawę, bo samochód masz na firmę a zdjęcie twarzy jest nieczytelne, będzie mandat bez punktów Ile załączników dostałeś? Masz też załącznik numer 3 w którym wpisujesz, że nie jesteś w stanie wskazać sprawcy czy tylko zał. 1 i zał 2? tylko zal. 1 i zal. 2
DAWIDBORI Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 mam do sprzedania 4 alufelgi orginalne z a4 15
bakuś Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 sprzedałem dzis audi ;( za ile oddałeś?
GRYFI Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 mam do sprzedania 4 alufelgi orginalne z a4 15 godzic chce kupić takie alumy[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:29_________________________________________________ Gryfi to nie Twoje autko?? :polew: :polew: moje a co chcesz kupić? :naughty:
H4mm3R Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Fotoradar i superbohater na rowerze Prawie jak Siemian 6 wrzesnia
Rekomendowane odpowiedzi