Opublikowano 6 Października 201015 l "Ałaaaaa, ale było fajnie, moge jeszcze raz??" :polew: znasz to skądś? :naughty: jasne
Opublikowano 6 Października 201015 l dzieki Panowie za spota. Hammer pamiętaj o fotkach :decayed: Grisza ominęło Cie najlepsze :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________witamy Azunia. :naughty: Jak już tu jesteś to może coś napisz :decayed: Pisz w skrócie co sie działo !
Opublikowano 7 Października 201015 l czolem z ranca pany ... wczoraj niestety dalej remontow ciag dalszy .. za tydzien bede na bank ... siemian .. patelnia .. aa i zapomnialem o pojemnikach na kawe i herbate ale patelnie tylko wezme
Opublikowano 7 Października 201015 l dzieki Panowie za spota. Hammer pamiętaj o fotkach :decayed: Grisza ominęło Cie najlepsze :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________witamy Azunia. :naughty: Jak już tu jesteś to może coś napisz :decayed: Pisz w skrócie co sie działo ! Opdowiem Ci rebusem :decayed: w a
Opublikowano 7 Października 201015 l Niedługo skończy się na samych kapelutkach chyba proton a ciebie wczoraj godzic widział jak uciekałes ze spota :polew:
Opublikowano 7 Października 201015 l dzieki Panowie za spota. Hammer pamiętaj o fotkach :decayed: Grisza ominęło Cie najlepsze :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________witamy Azunia. :naughty: Jak już tu jesteś to może coś napisz :decayed: Pisz w skrócie co sie działo ! Opdowiem Ci rebusem :decayed: w a :polew:
Opublikowano 7 Października 201015 l Hammer- słyszałem że wpadłeś na jakiś murek i zniszczyłeś zderzak? Masz jakieś foty? :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 7 Października 201015 l Niedługo skończy się na samych kapelutkach chyba proton a ciebie wczoraj godzic widział jak uciekałes ze spota :polew: No bo ja tam przejeżdżam jak jadę z pracy. Korzystam jeszcze z resztek pogody więc się nie pokazuję chwilowo.
Opublikowano 7 Października 201015 l Niedługo skończy się na samych kapelutkach chyba proton a ciebie wczoraj godzic widział jak uciekałes ze spota :polew: No bo ja tam przejeżdżam jak jadę z pracy. Korzystam jeszcze z resztek pogody więc się nie pokazuję chwilowo. jak ona ma na imie??