Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l Witam wszystkich Po sąsiedzku chciałem zapytać czy znacie jakiś warsztat w okolicy BB w którym można wypłukać układ klimatyzacji ? I czy może ktoś z toważystwa wie gdzie albo u kogo można kupić używaną ale sprawną sprężarke ? Pozdrawiam wszystkich - może sie odważe kiedyś zajrzeć do Nałęża
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l Witam wszystkich Po sąsiedzku chciałem zapytać czy znacie jakiś warsztat w okolicy BB w którym można wypłukać układ klimatyzacji ? I czy może ktoś z toważystwa wie gdzie albo u kogo można kupić używaną ale sprawną sprężarke ? Pozdrawiam wszystkich - może sie odważe kiedyś zajrzeć do Nałęża :hi: Wiesz w sprawie klimy nie znam ale sprężarkę mogę ci polecić części za stacją "na skarpie" w hałcnowie tam goście się znają. Tam robi mój kumpel Erwin jutro rano do niego zadzwonię i spytam dam ci znać jutro popołudniu co i jak.
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l Autor Witam wszystkich Po sąsiedzku chciałem zapytać czy znacie jakiś warsztat w okolicy BB w którym można wypłukać układ klimatyzacji ? I czy może ktoś z toważystwa wie gdzie albo u kogo można kupić używaną ale sprawną sprężarke ? Pozdrawiam wszystkich - może sie odważe kiedyś zajrzeć do Nałęża wszelkie naprawy -to wojtekce ,części - to siemian
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l Dzięki Przemo i arturoo za info Jak mogę to proszę o więcej informacji wojtekce - naprawy w warsztacie ? mechanika ? klima ? elektronika ? czy all ? siemian - nowe ? używane ?
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l jak cos używanego potrzebujesz to pisz, załatwi się [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:45_________________________________________________ale lubie załatwiać rzeczy które są nie do załatwienia lub prawie nie do załatwienia :decayed: Inne mnie nie kręcą
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l jak cos używanego potrzebujesz to pisz, załatwi się [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:45_________________________________________________ale lubie załatwiać rzeczy które są nie do załatwienia lub prawie nie do załatwienia :decayed: Inne mnie nie kręcą Siemian P O G O D Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l hmmmm.... wyzwanie przyjęte. Załatwie wam że do soboty będzie ciepło i nie będzie padać.
Opublikowano 1 Sierpnia 201115 l Autor Dobra ja Ci podniosę poprzeczkę . . . . . . . jutro cały dzień na trasie Wrocław->Drezno też ma być słonecznie :gwizdanie:
Opublikowano 2 Sierpnia 201115 l Dobra ja Ci podniosę poprzeczkę . . . . . . . jutro cały dzień na trasie Wrocław->Drezno też ma być słonecznie :gwizdanie: ja podniose jeszcze wyżej . . . . . dziś na trasie B-B -> Leżajsk mają być równe, trzypasmowe, oddzielone pasem zieleni, takie drogi by trasa zeszła poniżej 3h
Opublikowano 2 Sierpnia 201115 l ja podniose jeszcze wyżej . . . . . dziś na trasie B-B -> Leżajsk mają być równe, trzypasmowe, oddzielone pasem zieleni, takie drogi by trasa zeszła poniżej 3h a co ? jedziesz na konwent agentow OFE czy po nowe ofiary ? czolem Panowie w srode bede na spocie wiec na bank pogoda bedzie
Opublikowano 2 Sierpnia 201115 l wszystkim disem w sprawie sprężarki, kumpel sam nie ma ale jutro jeszcze ma podzwonić może uda się coś załatwić jakbyś był jeszcze zainteresowany. Ogólnie cena takiej w dobrym stanie to ok 500PLN. Jest z nimi tylko jeden problem podobno do twojego motoru sprężarka jest montowana na gwincie który często przy demontażu się zrywa i może być problem żeby załatwić używkę ale jutro jeszcze ci dam info.