Opublikowano 8 Maja 201214 l starszego niz 10 lat sie nie ubezpieczy na AC. Jasne że da rade co ty gadasz
Opublikowano 8 Maja 201214 l załozymy sie? Jeśli auto mialo ciaglosc placenia to tak, ale jesli kupujesz i jest starsze niz 10 lat a nie mialo wczesniej AC to nie ma możliwości.
Opublikowano 8 Maja 201214 l Autor starszego niz 10 lat sie nie ubezpieczy na AC. Jasne że da rade co ty gadasz W pzu na pewno nie ---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- starszego niz 10 lat sie nie ubezpieczy na AC. Jasne że da rade co ty gadasz W pzu na pewno nie
Opublikowano 8 Maja 201214 l Arturo przestań powtarzać Arturo przestań powtarzać Arturo przestań powtarzać Arturo przestań powtarzać Arturo przestań powtarzać Arturo przestań powtarzać
Opublikowano 8 Maja 201214 l załozymy sie? Jeśli auto mialo ciaglosc placenia to tak, ale jesli kupujesz i jest starsze niz 10 lat a nie mialo wczesniej AC to nie ma możliwości. Tak tu masz rację tylko jeżeli było cały czas płacone ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- a może tak jeżeli zapłacisz jak ma 9 lat to potem mozesz kontynuować nawet jeżeli by wcześniej nie miało ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- a może tak jeżeli zapłacisz jak ma 9 lat to potem mozesz kontynuować nawet jeżeli by wcześniej nie miało
Opublikowano 8 Maja 201214 l Elo Slowo na dziś ... Ciul; z arturrem ale to nogaro blue ... dobije Cie ze uszkodzenie najlepszego z mozliwych kolorów B5 ... Słowo na jutro ... widzimy sie na spociku i ognichu ...
Opublikowano 8 Maja 201214 l Autor młody ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- w uszy nie chcesz ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ---------- w uszy nie chcesz
Opublikowano 8 Maja 201214 l jesli chodzi o AC to wiekszosc ubezpieczycieli wydluzyla wiek auta z 10lat na 12 a nawet 13 a jesli w u danego ubezpieczyciela jest powiedzmy max10lat mozesz napisac pismo z prosba oto zeby pozwolili wykupic AC
Opublikowano 8 Maja 201214 l starszego niz 10 lat sie nie ubezpieczy na AC. To powiem Ci że mi właśnie w PZU zaoferowali ubezpieczenie AC gdy autko miało prawie 14 lat Nie do końca wiek ma znaczenie, ma również stan samochodu jak i wartość. 10 letniego seicento nie ubezpieczysz ale pójdź do nich i powiedz że masz 13 letnie Audi S8, to z pocałowaniem ręki Ci ubezpieczą albo RS4
Opublikowano 8 Maja 201214 l Jak napisał Kedzior, w tej chwili PZU wyda takie coś tylko po oficjalnej prośbie. Pytałem do swojego
Opublikowano 8 Maja 201214 l co z moim statusem qu.....mać???:doh: Wihajster co to za beznadziejne forum ile mogę czekać? gdzie moje stracone posty? Co za tandeta, kto tu jest za to odpowiedzialny:decayed:
Opublikowano 8 Maja 201214 l POPO specjalnie dla Ciebie tworzą status "miszcz ortografi- jepany włewista"
Opublikowano 8 Maja 201214 l Pany jutro fajny spot się szykuje Powinno być trochę ludka z Katów i Gliwic.