Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja odpadam :whistling:
to już nikogo nie dziwi.

ty powoli zaczynasz jeździć na nasze spoty jak Wihu .

:polew::polew::polew:

ale dzisiaj ci wybaczam bo sam nie jadę - pogoda do d....

no przykro mi ale popołudniem(16:30) wróciłem z pracy ......... chwilkę z maluszkiem spędzę bo zaraz idę na noc :wink:

poza tym klekot stoi na warsztacie bo klima się rozciekła więc dopiero jutro go odbiorę :whistling:

Że tobie się jeszcze chce ładowac kasę do tego smerfa jest godne podziwu

Chociaż mi chyba pada sterownik skrzyni także będzie wesoło okaże się co jak Bart-s się wypowie :facepalm:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

curwa przetarła się rurka aluminiowa w pasie przednim .....toż to nie ma 3 lat człowiecze ....jakbym miał na 3 latka to myśliusz ,że bym niebieskim dalej jeździł....

tak masz rację jeździł bym bo kolorek ma zacny :decayed:

Opublikowano

ha ale i tak nikt nie pobije mnie:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie schlebiaj sobie :wink:

na razie masz do mnie jeszcze pewien dystans :polew:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

te....Pany co do przyszłego piątku.....kto będzie oprócz mnie ,kfx'a ,Gryfika i siemiana :whistling:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

a no i Piter też wpadnie ....wziąłby go kto zebrał on gdzieś za Kozami mieszka :whistling:, Gryfi może Ty....tam od Ciebie to raptem z 30km będzie :grin::decayed:

---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 23:01 ----------

:hi:

Opublikowano
Opublikowano

:hi::hi:

jak dla mnie, to narazie piątek stoi pod znakiem zapytania, zależy jak pójdę do roboty. 12 czy 14?? :mysli:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

curwa przetarła się rurka aluminiowa w pasie przednim .....toż to nie ma 3 lat człowiecze ....jakbym miał na 3 latka to myśliusz ,że bym niebieskim dalej jeździł....

tak masz rację jeździł bym bo kolorek ma zacny :decayed:

Aleś się nafukał

ale co racja to racja :decayed:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

nie schlebiaj sobie :wink:

na razie masz do mnie jeszcze pewien dystans :polew:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

te....Pany co do przyszłego piątku.....kto będzie oprócz mnie ,kfx'a ,Gryfika i siemiana :whistling:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

a no i Piter też wpadnie ....wziąłby go kto zebrał on gdzieś za Kozami mieszka :whistling:, Gryfi może Ty....tam od Ciebie to raptem z 30km będzie :grin::decayed:

---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 23:01 ----------

ja już chyba 3 razy pisałem że będę.

Wihu śpi z uzupełnianiem listy

Opublikowano
  • Autor

śpi śpi ....może też wpadnie na jednego :whistling::wink:

litrowego :decayed:

---------- Post dopisany 06-07-2012 at 05:51 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2012 at 18:50 ----------

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Opublikowano

Pany jak na chwilę obecną wygląda odcinek BB Żywiec dalej zamułka czy jakoś to idzie ? Będę jechał tak po 18

:think2:

Opublikowano

Pany jak na chwilę obecną wygląda odcinek BB Żywiec dalej zamułka czy jakoś to idzie ? Będę jechał tak po 18

Jedź na Szczyrk nową obwodnicą Bielska a potem na rondzie przed Szczyrkiem w lewo, przez Buczkowice wskoczysz na żywiecką :wink:

Opublikowano

Jedź na Szczyrk nową obwodnicą Bielska a potem na rondzie przed Szczyrkiem w lewo, przez Buczkowice wskoczysz na żywiecką :wink:

tak uczynię :wink:

Opublikowano
  • Autor

Hammer ,a Ty tam patrolujesz te rejony na swoich 19" rozumiem i srawdzasz ,czy robia robote ,czy jak .......z Bielska sie nikt nie odezwal ,a Ty jak zawsze ze swierzymi informacjami.......masz jakiegos kuzyna na tank stelli ,czy jak :decayed:

Zatrudnij sie chlopie w jakim dhl'u to se cos doskrobiesz ,a nie takie piste przeloty robisz :decayed:

Opublikowano
Hammer ,a Ty tam patrolujesz te rejony na swoich 19" rozumiem i srawdzasz ,czy robia robote ,czy jak .......z Bielska sie nikt nie odezwal ,a Ty jak zawsze ze swierzymi informacjami.......masz jakiegos kuzyna na tank stelli ,czy jak :decayed:

Zatrudnij sie chlopie w jakim dhl'u to se cos doskrobiesz ,a nie takie piste przeloty robisz :decayed:

Mam tam kumpla i zawsze tamtędy latam na Żywiec :decayed: w sumie nawet raz ze mną byłeś :whistling:

Opublikowano
  • Autor

W sumie to Ty byles ze mną :whistling:

Opublikowano
W sumie to Ty byles ze mną :whistling:

Ty byłeś moim kierowcą, a później do Koniakowa pojechaliśmy :naughty: