Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ano było tak :wink:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja pier**le co się dzieje... POPOleksja nastała...

Przemo tydzień temu pisał o "chamulach"... dzisiaj Arturo o "swierzych" informacjach... (już nie mówie o literówkach bo "srawdzać" to sobie możesz w swojej nowej łazience,a "piste przeloty"... też dobre) zaczynam się bać...

Opublikowano
  • Autor

Pisze z fona czasem na szybko ,a "świerzynkę" .....no dobra mój błąd -fopa

:whistling:

btw pilnuj, pilnuj ...........jest jednak coś co :decayed: ogarniasz

Opublikowano
ja pier**le co się dzieje... POPOleksja nastała...

dzisiaj Arturo o "swierzych"

:decayed:

er zet w tym przypadku odmienia się w języku angielskim na r - FRESH :grin:

Opublikowano

A ja za czapkuję :hi:

Opublikowano

:hi:

Jeżeli chodzi o trasę do Żywca to obwodnicą do Żywieckiej w Mikuszowicach i tam już prosto Żywiecką. Buczkowice a przede wszystkim Bystra tak jak piszę sprzedawczyk chińskich originałów to są o tej porze za***ane bo dużo ludzi wali do domu i na weekend nad jeziorko właśnie jak te Barany przez tą wiochę a Żywiecka jest w miarę przejezdna i czy na nią wjedziesz od Mikuszowic na końcu obwodnicy czy walniesz więcej kilosów przez Buczkowice i wyjedziesz w Łodygowicach to tak na prawdę jeden ch.j.

Podsumowując i tak będziesz stał w korku i tak ale z doświadczenia wiem że lepiej jest jechać omijając Buczkowice.

I to tak od miejscowego :decayed:

Opublikowano
ha ale i tak nikt nie pobije mnie:decayed:

nie schlebiaj sobie :wink:

na razie masz do mnie jeszcze pewien dystans :polew:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

te....Pany co do przyszłego piątku.....kto będzie oprócz mnie ,kfx'a ,Gryfika i siemiana :whistling:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

a no i Piter też wpadnie ....wziąłby go kto zebrał on gdzieś za Kozami mieszka :whistling:, Gryfi może Ty....tam od Ciebie to raptem z 30km będzie :grin::decayed:

---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 23:01 ----------

ja jeszcze nie wiem czy będę bo w sobotę do pracy idę.
Opublikowano

Jeżeli chodzi o trasę do Żywca to obwodnicą do Żywieckiej w Mikuszowicach i tam już prosto Żywiecką. Buczkowice a przede wszystkim Bystra tak jak piszę sprzedawczyk chińskich originałów to są o tej porze za***ane bo dużo ludzi wali do domu i na weekend nad jeziorko właśnie jak te Barany przez tą wiochę a Żywiecka jest w miarę przejezdna i czy na nią wjedziesz od Mikuszowic na końcu obwodnicy czy walniesz więcej kilosów przez Buczkowice i wyjedziesz w Łodygowicach to tak na prawdę jeden ch.j.

Podsumowując i tak będziesz stał w korku i tak ale z doświadczenia wiem że lepiej jest jechać omijając Buczkowice.

I to tak od miejscowego :decayed:

Dobrze że to edytowałeś :cool1: Ja podałem przykład jak ja zawsze śmigam :wink:

Opublikowano
  • Autor

dobra ....już wiem ,że się myliłem ....bijesz mnie na głowę z kosztami ....:whistling::doh:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

nie schlebiaj sobie :wink:

na razie masz do mnie jeszcze pewien dystans :polew:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

te....Pany co do przyszłego piątku.....kto będzie oprócz mnie ,kfx'a ,Gryfika i siemiana :whistling:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

a no i Piter też wpadnie ....wziąłby go kto zebrał on gdzieś za Kozami mieszka :whistling:, Gryfi może Ty....tam od Ciebie to raptem z 30km będzie :grin::decayed:

---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 23:01 ----------

ja jeszcze nie wiem czy będę bo w sobotę do pracy idę.

nie rób scen :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no :decayed:

jakby kto na wakacje śmigał w tamte rejony to przy zwrotnicach ,które leżą w aucie można by się pokusić by wrzucić takie heble do hamowania ........ akn'a :polew:

Opublikowano

A takie ładne było :doh:

Ale o silnik by się można było pokusić takie V12 by się zdało :naughty:

To siemian jak będziesz w rodzinnych stronach możesz przywieźć :grin::polew:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

A takie ładne było :doh:

Ale o silnik by się można było pokusić takie V12 by się zdało :naughty:

To siemian jak będziesz w rodzinnych stronach możesz przywieźć :grin::polew:

Jak narazie nikt z Twojej rodziny mnie tam nie zapraszał :-)

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Macie poryte :polew:

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

Opublikowano

Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie?