Opublikowano 13 Października 201213 l k**wa tu nic sie nie dzieje...!!!! myśle że czas z tym cos zrobić :decayed:
Opublikowano 14 Października 201213 l gorzoła to wróg ...więc lejmy ją w pysk:decayed:---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- a propos:decayed:
Opublikowano 15 Października 201213 l Autor 31 spot z alko ....................????? a na groby pojedziemy nawaleni tak ?? gratki pomysłu
Opublikowano 15 Października 201213 l Ten tydzień jest spot? BTW Panowie nie macie ktoś w okolicy na sprzedaż felg 15" stalówek prostych do Audi po taniu?
Opublikowano 15 Października 201213 l Ten tydzień jest spot? BTW Panowie nie macie ktoś w okolicy na sprzedaż felg 15" stalówek prostych do Audi po taniu? ja mam tanio oddam
Opublikowano 15 Października 201213 l Ten tydzień jest spot? BTW Panowie nie macie ktoś w okolicy na sprzedaż felg 15" stalówek prostych do Audi po taniu? ja mam tanio oddam Dawaj na PW szczegóły
Opublikowano 15 Października 201213 l 31 spot z alko ....................????? a na groby pojedziemy nawaleni tak ?? gratki pomysłu Jak ci nie pasi nikt cie nie zmusza do przyjazdu A tak w ogóle wybiera sie ktoś w środę na spota?
Opublikowano 15 Października 201213 l Witam, Panowie, mógłby ktoś podłączyć mi autko pod komputer w Bielsku? Studiuje tutaj na codzień. Mam problem z obrotami od dzisiaj, spadają obroty na biegu jałowym po dodaniu gazu, autko prawie gaśnie. Czasami stoi na 900 i baaaardzo leciutko drga, a przed chwilą nie chciał mi odpalić praktycznie, odrazu go dusiło. Przepustnicę czyściłem miesiąc temu - więc jedynie pozostaję, że jest już padnięta, lub coś innego. Oczywiście dam na jakąś flaszkę ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ---------- trzeba by zobaczyć czy nie wywala jakiś błędów - może jest źle zaadoptowana itd.
Opublikowano 15 Października 201213 l Witam, Panowie, mógłby ktoś podłączyć mi autko pod komputer w Bielsku? Studiuje tutaj na codzień. Mam problem z obrotami od dzisiaj, spadają obroty na biegu jałowym po dodaniu gazu, autko prawie gaśnie. Czasami stoi na 900 i baaaardzo leciutko drga, a przed chwilą nie chciał mi odpalić praktycznie, odrazu go dusiło. Przepustnicę czyściłem miesiąc temu - więc jedynie pozostaję, że jest już padnięta, lub coś innego. Oczywiście dam na jakąś flaszkę ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ---------- trzeba by zobaczyć czy nie wywala jakiś błędów - może jest źle zaadoptowana itd. Przyjedź w piątek do Gliwic Siemka
Opublikowano 15 Października 201213 l Przyjedź w piątek do Gliwic Siemka Dzięki za odpowiedź, ale niestety odpada. Do Gliwic to jednak jest kawałek A ja tym autem z takim falowaniem to raczej daleko nie zajade. Dlatego ponawiam pytanie do osób z okolic B-B
Opublikowano 16 Października 201213 l Autor 31 spot z alko ....................????? a na groby pojedziemy nawaleni tak ?? gratki pomysłu Jak ci nie pasi nikt cie nie zmusza do przyjazdu A tak w ogóle wybiera sie ktoś w środę na spota? jakby nie ja to byście nie pili w żaden z minionych piątkowych wieczorów 31 spot z alko ....................????? a na groby pojedziemy nawaleni tak ?? gratki pomysłu Jak ci nie pasi nikt cie nie zmusza do przyjazdu A tak w ogóle wybiera sie ktoś w środę na spota? ja odpadam ---------- Post dopisany 16-10-2012 at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany 15-10-2012 at 21:40 ----------