Polko_V Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja jednak łikend spędziłem w czechach nad jeziorkiem. Polecam Terlicko jest zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 fajnie to jest w Sobeszowicach......do Terlicka to się jeździło w ogólniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 fajnie to jest w Sobeszowicach......do Terlicka to się jeździło w ogólniaku Przemo się chciał poczuć jak za dawnych lat Ja też wczoraj wróciłem wieczorem. A teraz bezrobocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 fajnie to jest w Sobeszowicach......do Terlicka to się jeździło w ogólniaku A ty jak łikend w kartonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 fajnie to jest w Sobeszowicach......do Terlicka to się jeździło w ogólniaku A ty jak łikend w kartonie? we fe znalazł i mógł sie przywitać :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 fajnie to jest w Sobeszowicach......do Terlicka to się jeździło w ogólniaku A ty jak łikend w kartonie? niestety nie.....w pracy ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- fajnie to jest w Sobeszowicach......do Terlicka to się jeździło w ogólniaku A ty jak łikend w kartonie? we fe znalazł i mógł sie przywitać :hi: Ty se grabisz........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 :hi:Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Artur jak się sprawuje twój TDI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jeszcze nie spotkałem właściciela 2.5TDI który by narzekał na silnik... dopiero jak się go pozbędą to narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Artur jak się sprawuje twój TDI ? Normalnie...pali ...klekocze.....psuje sie.......... ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- Jeszcze nie spotkałem właściciela 2.5TDI który by narzekał na silnik... dopiero jak się go pozbędą to narzekają A znasz jednego wlasciciela 1.9 ,który by narzekał na 1.9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Artur jak się sprawuje twój TDI ? Normalnie...pali ...klekocze.....psuje sie.......... ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- Jeszcze nie spotkałem właściciela 2.5TDI który by narzekał na silnik... dopiero jak się go pozbędą to narzekają A znasz jednego wlasciciela 1.9 ,który by narzekał na 1.9 ? na 1.9 nikt nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A dział techniczny pęka w szwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Artur jak się sprawuje twój TDI ? Normalnie...pali ...klekocze.....psuje sie.......... ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- Jeszcze nie spotkałem właściciela 2.5TDI który by narzekał na silnik... dopiero jak się go pozbędą to narzekają A znasz jednego wlasciciela 1.9 ,który by narzekał na 1.9 ? Skądże... nawet raz jechałem taksą paskiem 1.9 to właściciel zachwalał, że to "sto trzydziestka, turbina mu bije 1.7..." :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Artur jak się sprawuje twój TDI ? Normalnie...pali ...klekocze.....psuje sie.......... ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- Jeszcze nie spotkałem właściciela 2.5TDI który by narzekał na silnik... dopiero jak się go pozbędą to narzekają A znasz jednego wlasciciela 1.9 ,który by narzekał na 1.9 ? Skądże... nawet raz jechałem taksą paskiem 1.9 to właściciel zachwalał, że to "sto trzydziestka, turbina mu bije 1.7..." :decayed: 1,45 seria, 1,7 to nawet nie przeladowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Cieszyniaki.....jest sprawa.....potrzebna mi Wasza pomoc ....trzeba .....namierzyć w Cieszynie......hurtownię alko...gdzie dostanę piwko brackie mastne !!! ....... Dla tego ,który mi to namierzy....czeka nagroda........ .... ........będzie można podnieść maskę w moim b5 na odpalonym silniku i.......posłuchać jak chodzi podtarta hydraulika prawej głowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi