Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mnie nie będzie....młoda zostaje w robocie dłużej....

wysłane z one v

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Kto z Was kombinował z dystansami? Pytanie odnośnie B7:wink:

Szukałem tematów, ale mało tego..

Felgi 18" 8J ET 43.. jaki max dystans wsadzę? przód 12mm? tył? lepiej dać taki sam?

Nie chcę, żeby coś obcierało :decayed:

Opublikowano

wysłane z one v

Cisza w temacie więc też odpuściłem :kwasny:

Opublikowano

Felgi 18" 8J ET 43.. jaki max dystans wsadzę? przód 12mm? tył? lepiej dać taki sam?

Opona jaka?

Opublikowano

wysłane z one v

Cisza w temacie więc też odpuściłem :kwasny:

ja tez :whistling:
Opublikowano

Panowie co powiecie na spota 22 stycznia wole pisać już bo wiem jak z organizacją :dance2:

Opublikowano

Opona jaka?

235/40

Opublikowano

Opona jaka?

235/40

Jak dasz na 12mm na tył to zrównasz tył z przodem. To przód 12 a tył 20 i powinno być dobrze na takim balonie :wink::decayed:

Opublikowano

Opona jaka?

235/40

Jak dasz na 12mm na tył to zrównasz tył z przodem. To przód 12 a tył 20 i powinno być dobrze na takim balonie :wink::decayed:

To teraz trzeba szukać śrub zabezpieczających innych na przód innych na tył:kwasny:

Balonie:shock3::grin: dzięki :decayed: Tak w ogóle to mowa o zimówkach :naughty:

Powiedz mi myślę na lato nad jakimiś 19" 8-8,5" można wsadzić opony 235/35? czy dziwnie to będzie wyglądać i trzeba już raczej szukać 255/30? nie chce go zamulić:naughty:

Opublikowano

Opona jaka?

235/40

To teraz trzeba szukać śrub zabezpieczających innych na przód innych na tył:kwasny:

Balonie:shock3::grin: dzięki :decayed: Tak w ogóle to mowa o zimówkach :naughty:

Powiedz mi myślę na lato nad jakimiś 19" 8-8,5" można wsadzić opony 235/35? czy dziwnie to będzie wyglądać i trzeba już raczej szukać 255/30? nie chce go zamulić:naughty:

Jak na zimę to kup 225/40 na 8J jest idealnie :wink:

Co do lata to na 8,5J 235/35 spokojnie wystarczy, ja mam na 8,5J 215/35 ale to trochę inna moda/styl :decayed:

Opublikowano

Opona jaka?

235/40

Jak na zimę to kup 225/40 na 8J jest idealnie :wink:

Co do lata to na 8,5J 235/35 spokojnie wystarczy, ja mam na 8,5J 215/35 ale to trochę inna moda/styl :decayed:

Tzn już mam takie zimówki aktualnie:grin:

No tak naciąg musi być:naughty: w leonie miałem lekko nacięgnięte 225/40 na 8,5

Nie znam się na dystansach więc może podpowiesz? nigdy nie stosowałem..

Jak sprowadziłem auto to z przodu miał właśnie 12mm założone, a z tyłu gościu zdemontował przed sprzedażą i nie zauważyłem..

DYSTANSE 20mm AUDI VW SKODA SEAT 5x112 5x100+Śruby (3842089677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Czy taki może być czy to się czymś różni od siebie bo na każdej aukcji piszą " wykonane z wysokiej klasy duraluminium"

Opublikowano

H4MM3R / IroN_87 - czy ten dystans 20mm z tyłu przy ET43 nie będzie za duży. wydaje mi się że B6 i B7 jest tak samo a u mnie ET31 z tyłu jest idealnie na równo z błotnikiem i z przodu ET33 jest na równo.

Ja mam przy feldze na lato 8Jx19 ET48 i oponie 235/35 z tyłu 15mm (mogłoby być 17 max tak jak ma chociażby Bart-s u siebie) i na przód również 15mm i jest idealnie.

BTW czy ktoś zna tą firmę a raczej ich produkty bo na przód chcę nowe dystanse bo mam lekkie bicie na tych alu co teraz mam i wyczytałem że najlepiej kute kupić czy gra jest warta świeczki??

DYSTANSE DYSTANS KUTE - 15mm - Audi Seat Skoda VW (3857095971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

za wskazówki będę wdzięczny :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi: nie lekkie bicie.....;) , a felgi jajcarskie :)

wysłane z one v

Opublikowano

IroN dystanse wyglądają spoko i cena też dobra.

Przemo niech najpierw kupi felgi na lato i później się pomierzy jaki dystans wypadałoby kupić, bo z doświadczenia wiem że dane które podaje producent często się różnią. Niby dwie felgi, te same parametry a potem jedna bardziej od drugiej wystaje.

---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

Opublikowano
IroN dystanse wyglądają spoko i cena też dobra.

Przemo niech najpierw kupi felgi na lato i później się pomierzy jaki dystans wypadałoby kupić, bo z doświadczenia wiem że dane które podaje producent często się różnią. Niby dwie felgi, te same parametry a potem jedna bardziej od drugiej wystaje.

---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

a warto inwestować w te kute dystanse??

---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ----------

:hi: nie lekkie bicie.....;) , a felgi jajcarskie :)

wysłane z one v

po tych kilku dziurach jakie zaliczyłem na pewno ale na 17" na zimę też lekkie bicie jest tak w przedziale 110 - 130km/h a te felgi są na pewno proste

no i opona 225/50 amortyzację robi dobrą

poza tym bez dystansów problem znikł

Opublikowano