Opublikowano 15 Listopada 200817 l no to spoko mnie moze nie byc ale miejsce parkingowe bedzie dla Ciebie
Opublikowano 15 Listopada 200817 l to się bardzo cieszę :good:załatw sobie wolne to pogadamy.Niepisze więcej bo zachwile Martinek coś wymyśli
Opublikowano 15 Listopada 200817 l ja co on moze wymyslic :P :P :Pheheheh jak tam samochodziki ?? kto z was sie pisal na breloczki ??
Opublikowano 15 Listopada 200817 l jak masz na myśli te z nick-em to ja. tak ogólnie jakaś cisza na form no nie. wszyscy zmęczeni
Opublikowano 16 Listopada 200817 l ja sie nie odzywalem bo dopiero teraz doszedłem do siebie:D pozdro 4all
Opublikowano 16 Listopada 200817 l hej hlopaki ja wlasnie ukonczylem maly remoncik a4 co zkupilem w sierpniu autko troszke bylo zniszczone ale lakier sam zucilem orginal i tp pozmienialem wiec moge dolacztyc do was w koncu napiszcie kiedy dokladnie bedzie jakis spocik w bb luz okolice skoczowa pozdro dla wszystkich klubowuiczow
Opublikowano 16 Listopada 200817 l hej hlopaki ja wlasnie ukonczylem maly remoncik a4 co zkupilem w sierpniu autko troszke bylo zniszczone ale lakier sam zucilem orginal i tp pozmienialem wiec moge dolacztyc do was w koncu napiszcie kiedy dokladnie bedzie jakis spocik w bb luz okolice skoczowa pozdro dla wszystkich klubowuiczow witam ziomala ze skoczowa spoty w kazda środe o 18-tej
Opublikowano 16 Listopada 200817 l w srode bede na 99% juz na zimoweczkach a ja niestey nie.Żona ma 2 zmiane i musze zostac z dzieckiem
Opublikowano 16 Listopada 200817 l może to troszkę dziwne pytanie ale czy przez święta też będą spociki co tydzień czy macie jakąś przerwę (np na kupowanie prezentów )
Opublikowano 16 Listopada 200817 l może to troszkę dziwne pytanie ale czy przez święta też będą spociki co tydzień czy macie jakąś przerwę (np na kupowanie prezentów ) tak kupujemy sobie nowe A4
Opublikowano 16 Listopada 200817 l ja bym spasowal na b6 pod choinke:d[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 21:24_________________________________________________sedan brzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydal:D
Opublikowano 16 Listopada 200817 l ja bym spasowal na b6 pod choinke:d[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 21:24_________________________________________________sedan brzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydal:D zgadza sie.sedan jest okropny A Avant za***isty