Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie na benzynce to kiedyś motorynki jeździły :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ano szukam 1.8 t :> nic innego jakoś nie wchodzi w grę, nie mogę się doczekać kiedy będę w 100 % na tym forum :) jeśli wiecie o co chodzi

:oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 22:02_________________________________________________

no właśnie na benzynce to kiedyś motorynki jeździły :polew:

no właśnie i jak jeździły :tongue4:
Opublikowano

ale ich era już przeszła tak jak benzynki :polew:

Opublikowano

1.8T to bardzo fajna jednostka. Myślę, że po 1.9TDI najbardziej udana konstrukcja Audi. Jak ja szukałem auta to w grę wchodziło tylko 2.5 TDI albo 180-konne 1.8T.

Opublikowano

ano szukam 1.8 t :> nic innego jakoś nie wchodzi w grę, nie mogę się doczekać kiedy będę w 100 % na tym forum :) jeśli wiecie o co chodzi

to kupuj furmanke i wtedy bedziesz w 100% forumowiczem.Tylko nie napalaj sie i nie kupuj jakies padliny.Aha to ma byc B5 czy B6 :mysli:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 08:30_________________________________________________

ale ich era już przeszła tak jak benzynki :polew:

fakt,benzynki ostatnio zostaja w tyle a ci co sie wysmiewaja z traktorków to widać,że jeszcze nie mieli okazji sie przejechać :decayed:

Opublikowano

xandamar nie wysmiewaj z gnojowozów bo pewnie nie raz wachales gnoj i nie raz go bedziesz jeszcze wachal na swiatlach jak cie wyprzedzii :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam wszystkich, że tak powiem samych swoich, no widzę że tu dość ostre wymiany zdań i nikt nie popuszcza :) Jestem nowo zarejestrowany ale z audi miałem już trochę do czynienia stały bywalec audi80klub jako że miałem dwie 80 b4 w tym 150 konne quattro, teraz a4 b6 zresztą nowy nabytek, traktorek i tylko 100km ale potrzeba oszczędności w eksploatacji wyższa. pozdrawiam wszystkich i uszanowanko :hi: myślę, że jeżeli spocik w te środę aktualny to się pojawię.

Opublikowano

Witam wszystkich ...

myślę, że jeżeli spocik w te środę aktualny to się pojawię.

Witamy serdecznie. Spocik jak najbardziej aktualny, zapraszam :hi:.

Opublikowano

przydał by się format serwera A4K bo coś muli ładowanie stron :kwasny:

Opublikowano

ano ano jest cieplej pewnie frekwencja bedzie wyższa od sredniej :wink4::decayed:

Opublikowano

mario moze chipsa chcesz na 145ps :cool1: spalanie sie nawet zmniejszy :hi:

Opublikowano

a nie kuś nie kuś bo już mi to po główce chodzi ale jak na razie jestem spłukany i ciężko, aczkolwiek temat chipsa musimy szerzej poruszyć co i jak gdzie żeby było dobrze bo ponoć to nie takie proste, no a nie przerabiałem tego jeszcze

Opublikowano

a nie kuś nie kuś bo już mi to po główce chodzi ale jak na razie jestem spłukany i ciężko, aczkolwiek temat chipsa musimy szerzej poruszyć co i jak gdzie żeby było dobrze bo ponoć to nie takie proste, no a nie przerabiałem tego jeszcze

no przydało by ci sie wiruska zapodac bo 100 kucyków to znacznie za malo :decayed:

Opublikowano

niooo moge ci jakas mala promocje zrobic jak bys byl zdecydowany

Opublikowano

no mało bedzie wihajster jak z toba przed czipem pamietasz ten kondukt pogrzebowy co cie wyprzedal to im fotoradar pstryknal a tobie nie i z kolega bedzie to samo:D ale po chipe inne zycie:LD nawet traktor juz nie bedzie ci mrugal zebys zjechal :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mało mało :nabijasie:

Opublikowano

juz patrzcie jakie zdeterminowanie :polew: :polew: :polew: przedstawie cie w takim swietle martin ze nawet powietrz do tej zapasowki co tyle bylo o niej mowy nie kupi:P:P powinno byc zakazana rklama w tym dziale:P:P jest taki dzial sprzedam oddam zamienie:D moglbys napisac o tej najszybszej raczce:D[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 21:48_________________________________________________heheh a z innej beczki nadchodzi czas rozliczenia sie z fiskusem czy ja moge sobie odliczyc te zdjecia z fotoradarów :D a co do stronki to strasznie ciulato dzis chodzi:/

Opublikowano

moglbys napisac o tej najszybszej raczce:D

:polew: to było dobre

Opublikowano

serwer ma awarie i idziemy na zastepczym na pół gwizdka :gwizdanie: