Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tam co powychodzilo?

u mnie coś ze mam za slaby akumulator i i jakieś tam pierdy,ale to nie o moim mowa tylko o a6 c5 :tongue4:

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: a vagowaliscie go?
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam :hi:

mam taki mały problem,a nie mogę znaleźć na forum :przebiegly:

co oznacz symbol termometr z takimi falami?świeci mi to jak zapale silnik a po 5min gaśnie.

w książce pisze coś o niskiej temperaturze płynów,ale jakich? :mysli:

Zbyt niski poziom płynu chłodzącego. Płyn po rozgrzaniu nieznacznie zwiększa swoją objętość, więc poziom się podnosi i ostrzeżenie gaśnie. Dolej trochę G12 i sprawdź. Może też być uszkodzony czujnik, ale nie wydaje mi się.

Opublikowano

co oznacz symbol termometr z takimi falami?świeci mi to jak zapale silnik a po 5min gaśnie.

Zbyt niski poziom płynu chłodzącego. Płyn po rozgrzaniu nieznacznie zwiększa swoją objętość, więc poziom się podnosi i ostrzeżenie gaśnie. Dolej trochę G12 i sprawdź. Może też być uszkodzony czujnik, ale nie wydaje mi się.

[/quotea

[/quote

można spróbować,ale płynu jest wystarczająco spr.na zimnym silniku [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 20:35_________________________________________________coś mi nie poszło z tym cytowaniem :>

Opublikowano

ostatnio próbowałem męczyć kolesia z A6 tej najnowszej 3.0 TDI.stałem koło niego na czerwonym świetle, jak wskoczyło zielone to on pojechał a ja zostałem z piskiem opon i burakiem na twarzy.

Martin ile Ty masz km i Nm?? Masz naped na jedną ośke??

zapomniałem dodać że tamten był :quattro:

Opublikowano

ostatnio próbowałem męczyć kolesia z A6 tej najnowszej 3.0 TDI.stałem koło niego na czerwonym świetle, jak wskoczyło zielone to on pojechał a ja zostałem z piskiem opon i burakiem na twarzy.

Martin ile Ty masz km i Nm?? Masz naped na jedną ośke??

zapomniałem dodać że tamten był :quattro:

masz pecha jak nie golf to A6 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox:
Opublikowano

ej żaden golf mi po d*pie nie dał!!!! i biada temu któremu sie uda!!! na prostej rozpędziłem sie do 250!! więc jak da rade mnie pokonać to niech liczy na to żeby nie było długiej prostej :decayed:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:00_________________________________________________co do "strony głównej" naszej strony to jest mało przejżysta

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy spotykacie się w najbliższą środę tj.25,03 bo mam ochotę podjechać i poddać moją A4 ocenie fachowców ?

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy spotykacie się w najbliższą środę tj.25,03 bo mam ochotę podjechać i poddać moją A4 ocenie fachowców ?

Zawsze się staramy być na alejce "W" musisz tylko obserwować dyskusje na naszej stronce kto ma zamiar przybyć. Daleko nie masz także... :hi:

Opublikowano

OK. w takim razie jeśli tylko nic mi nie wyskoczy to będę .

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

i jak bedzie kto w środe bo budżet knajpki trzeba wspomóc :sesese:

Opublikowano

i jak bedzie kto w środe bo budżet knajpki trzeba wspomóc :sesese:

No Wojtuś wiesz,że mnie długo nie trzeba namawiać :kox: druga sprawa:wiadomo,że i tak będę :drinks::D:hi:

Opublikowano

obyś się nie przeraził naszymi opiniami mogą być różne :song:

Opublikowano

obyś się nie przeraził naszymi opiniami mogą być różne :song:

Co straszysz? Już kiedyś jeden mobilek przyjechał,ale niespodziewanie gdzieś go wcieło i nie było piwka :no: :no: nawet chyba z parkingu nie wszedł na góre :polew:

Opublikowano

ta gadalismy o tym ostatnio na spocie :P hehehe ... niestrascie chlopaka :P hihihihi ... Bedzie dobrze :) ... mi sie cos dzieje z fureczka ;/ chyba dochodzi do niej ze bede ja chcial sprzedac :P

Opublikowano

Panowie , nie straszcie :shocked: co wy robicie tym nowym że wam uciekają ? Tym bardziej przyjadę :decayed:

Opublikowano

Panowie , nie straszcie :shocked: co wy robicie tym nowym że wam uciekają ? Tym bardziej przyjadę :decayed:

nie zapomnij o składce wpisowego :polew::wink4::tongue4:

Opublikowano

0.5 l na glowe :D tak jak ja mialem :D

[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 09:58_________________________________________________Warto bylo