Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No problemo, się zrobi trochę fotek. Gorzej, bo moja niunia będzie prawdopodobnie nadal na zimówkach :(

coś sie ostatnio opuszczasz...ja juz od poniedziałku letnie koła i do tego dzis przez myjnie przejechałem :kox:

No niestety, kółka na zamówienie, więc trochę potrwa aż dojadą. Aż się boję co to będzie i czy to w ogóle będzie pasować :mysli:

:hi:

siemka BB :)

zbieram ekipe żeby Was odwiedzić ( na piątkowym naszym zlociku ustalimy w jaką środę wpadniemy ) może uda nam się wspólnie coś wiekszego zorganizować - no i fajnie jakby oczywiście pogoda była jak wczoraj czy dziś - dam znać jak będziemy znali dzień i ilość autek :wink4:

Super, że w końcu zdecydowaliście się nas odwiedzić. Czekamy na wieści :)

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No problemo, się zrobi trochę fotek. Gorzej, bo moja niunia będzie prawdopodobnie nadal na zimówkach :(

coś sie ostatnio opuszczasz...ja juz od poniedziałku letnie koła i do tego dzis przez myjnie przejechałem :kox:

No niestety, kółka na zamówienie, więc trochę potrwa aż dojadą. Aż się boję co to będzie i czy to w ogóle będzie pasować :mysli:

siemka BB :)

zbieram ekipe żeby Was odwiedzić ( na piątkowym naszym zlociku ustalimy w jaką środę wpadniemy ) może uda nam się wspólnie coś wiekszego zorganizować - no i fajnie jakby oczywiście pogoda była jak wczoraj czy dziś - dam znać jak będziemy znali dzień i ilość autek :wink4:

Super, że w końcu zdecydowaliście się nas odwiedzić. Czekamy na wieści :)

wiesz - na początku nie było chętnych, ale jak napisałem że będzie B6 na alu 14 to odrazu ludzie chęci do wyjazdu nabrali :decayed::wink4:

Opublikowano

wiesz - na początku nie było chętnych, ale jak napisałem że będzie B6 na alu 14 to odrazu ludzie chęci do wyjazdu nabrali

buhahahhaha :decayed:

Opublikowano

Ach ten magnetyzm 14" alusów :)

Opublikowano

hehe proton zalujesz ze wspomniales o tych oponach co:P

Opublikowano

Nawet nie :) Zacząłem szukać ładnych 14" żeby wszyscy byli zadowoleni :)

Opublikowano

to powodzenia daj pare przykładów to ci pomozemy w wyborze :good:

Opublikowano

Panowie nie robcie fotek w ta srode bo nie nie bedzie... Ale 16 bede :) teraz nie mam autka,u lakiernika,bez turba w regeneracji(korpus wirniki i inne rzeczy nowe czyli nowe turbo :P) i rozebrany silnik uszczelniacze :)

Opublikowano

Kurde "bonio" ale pakujesz troche kasiorki do swojej niuńki,chyba już jej nie sprzedasz?

Opublikowano

Ale pogoda ! Aż mi się nie chce w pracy siedzieć :cool1:

Opublikowano

to jedz do domu :decayed:

Opublikowano

Jest niesamowicie. Przed chwilą się jeszcze bujnąłem motocyklem od kolegi i jest już naprawdę mistrzowsko. W słońcu termometr pokazuje u mnie 42stopnie a w cieniu jest 22 więc powiedział bym że to nie wiosna tylko lato już w pełni :>I to cieszy po tylu miesiącach posuchy. :tongue4:

Opublikowano

to jedz do domu :decayed:

Hehe, dowcipniś :>

Opublikowano

slodki bede sprzedawal :P ... nie bylo by b6 jeszcze!!! ja ja kupilem za 12 tyskow moze wlozylem kolo 3 :P

Opublikowano

slodki bede sprzedawal :P ... nie bylo by b6 jeszcze!!! ja ja kupilem za 12 tyskow moze wlozylem kolo 3 :P

trzech EURO chyba :tongue4:

Opublikowano

:polew: 3 centów :gwizdanie: :naughty: Wojtek musimy się umówić na zawiecho :wallbash:
Opublikowano

:polew: 3 centów :gwizdanie: :naughty: Wojtek musimy się umówić na zawiecho :wallbash:

spoko damy rade :naughty:

Opublikowano

jesteśmy po zlociku w SG i ustalone zostało, że wpadniemy na odwiedzinki 08.04.2009 ( najbliższa środa )

mam nadzieje pogoda będzie słoneczna i fajnego zlocika sobie wspólnie zrobimy :wink4:

Wyślijcie mi proszę na PW nr tel. do kogoś z Was kto napewno będzie - wiecie, tak żeby mieć kontakt ze sobą :wink4:

Ps. mam nadzieje że troszke autek z Waszej strony się uzbiera :naughty: