Opublikowano 5 Czerwca 200917 l czyli dwie ramki 70 zeta chyba ze razem z zderzakami [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________ Mowicie moze o ramkach na rejestracje? tak...potrąciłem psa i odpadła A co na to pies? nie wiem spierdolił :polew:
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l powitał. Mam już swoje autko :notworthy: znacznie lepiej jednak wyglądasz w seacie
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Dziś Nasz Kolega z Forum o godz. 15 skończy życie kawalera ;( W końcu dlaczego ma mieć lepiej niż My (żonaci) [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 11:03_________________________________________________Do gliwic chętnie bym pojechał ale to jeszcze się zobaczy jak z czasem..
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l no to pitrowi trza złożyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Do gliwic, póki co, jadę ja i Wojtek. No piter kończy dni wolności Wszystkiego naj
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Ja rowniez skladam kondolencje [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 12:23_________________________________________________Może pojedziemy pod kosciol ?
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Witajcie z rana :> no to Piter dziś zostanie/został zaobrączkowany i GPS to teraz będzie miał na palcu jednej z dłoni.. :> Piter wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Chłopaki o której tak Pi razy drzwi będziecie w Gliwicach (pod Forum czy jakieś inne miejsce?) ? Może dojadę do Was w drodze powrotnej z Katowic
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Witajcie z rana :> no to Piter dziś zostanie/został zaobrączkowany i GPS to teraz będzie miał na palcu jednej z dłoni.. :> Piter wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Chłopaki o której tak Pi razy drzwi będziecie w Gliwicach (pod Forum czy jakieś inne miejsce?) ? Może dojadę do Was w drodze powrotnej z Katowic jeszcze nie wiem gdzie to bedzie muszę gliwiczan zapytać
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Piter wszystkiego najlepszego i żegnamy cię bo zapewne wiecej na spocie się nie pojawisz bo zona zabroni PS:Dzieki Wojtek za wymiane oleju
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l To wszystkiego najlepszego piter :kwiatek: :kwiatek: dodam ci też krótką i żartobliwą myśl "Miej oczy szeroko otwarte przed ślubem i przymykaj je później. Benjamin Franklin" pozdrówka :good:
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l biedny piter... Rozmawiałem z nim dzisiaj... jakośtaki smutny :polew:
Opublikowano 6 Czerwca 200917 l Tak to juz jest ,że dochodzi nam powoli trzecia pewna rzecz w życiu poza smiercia i podatkami MAŁŻEŃSTWO [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:55_________________________________________________ biedny piter... Rozmawiałem z nim dzisiaj... jakośtaki smutny :polew: Zaczyna rozumiec swoje decyzje :polew: