Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to juz jest ,że dochodzi nam powoli trzecia pewna rzecz w życiu poza smiercia i podatkami :wallbash: MAŁŻEŃSTWO :polew:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:55_________________________________________________

biedny piter... Rozmawiałem z nim dzisiaj... jakośtaki smutny :polew: :polew: :polew:

Zaczyna rozumiec swoje decyzje :polew: :polew: :polew:

Dobrze, że ta trzecia pewna rzecz w życiu mi jeszcze nie grozi :polew: :polew: jak to mówią..co się odwlecze to nie uciecze (choć czasem nie wiadomo na pewno) :mysli:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja Panowie nie narzekam :P ... mi jest dobrze :P:) moze dlatego ze ze swoja zylem 7 lat tak jak w malzenstwie :P wspolne mieszkanie itd. wiec ja nie odczulem zmiany :D

Opublikowano

:hi:

Ciekawe gdzie wy takie rodzyny znajdujecie :mysli: . Ja póki co mam raczej złe doświadczenia z babeczkami.

Opublikowano

:hi:

Ciekawe gdzie wy takie rodzyny znajdujecie :mysli: . Ja póki co mam raczej złe doświadczenia z babeczkami.

musisz byc chyba bardziej maczo :kox::tongue4:

Opublikowano

Hehehe :)

Zacząłeś 300 stronę, stawiasz na następnym spocie :D

Opublikowano

Hehehe :)

Zacząłeś 300 stronę, stawiasz na następnym spocie :D

kein problem :decayed:

Opublikowano

postawi po faworku :decayed:

Opublikowano

Co do maczo, to nie lubię udawać kogoś kim nie jestem :)

Opublikowano

proton ja moja znalazlem w technikum :P chodzilem z nia do klasy :P

Opublikowano

czyli pozostaje zapisac sie do szkoły :polew:

Opublikowano

Boniu to tak jak ja chodzilem ze swoja kobieta 7 lat przed slubem :)

Wiec to juz byla sprawdzona transakcja, to tak jakby fure z salonu kupic :polew:

Opublikowano

ale juz po takim przebiegu nie myslales zeby zamienic ja na nowke z malym przebiegiem i nie bita :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

witam :hi:

Mój brat ma 25 lat chodzi z dziewczyną z Lublina już 8 lat i jeszcze nie są po ślubie :> ale odcinek 400 km to nie gratka dla związku

Opublikowano

witam :hi:

Mój brat ma 25 lat chodzi z dziewczyną z Lublina już 8 lat i jeszcze nie są po ślubie :> ale odcinek 400 km to nie gratka dla związku

nie gratka ale głupota :tongue4:

Opublikowano

hejka byłem w tym tygodniu do kontroli :wallbash: muszę leżeć do 30 czerwca,wtedy mam następną wizytę, mam nadzieję że wtedy zaczną mnie stawiać na nogi :rolleyes::confused4: także troszkę jeszcze poczekam na spocik :confused4::kwasny: pozdrówka

Opublikowano

hejka byłem w tym tygodniu do kontroli :wallbash: muszę leżeć do 30 czerwca,wtedy mam następną wizytę, mam nadzieję że wtedy zaczną mnie stawiać na nogi :rolleyes::confused4: także troszkę jeszcze poczekam na spocik :confused4::kwasny: pozdrówka

no niestety najpierw trza sie wyleczyc :wink4:

Opublikowano

no tak tylko to bedzie 3 miesiące w łóżku bez paru dni heh :confused4:
Opublikowano

no tak tylko to bedzie 3 miesiące w łóżku bez paru dni heh :confused4:

podrzuć klucze my od czasu do czasu przewietrzymy pazdziocha bo inaczej zardzewieje :kox:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 11:26_________________________________________________własnie zaprosilem kolejnego kolege do nas a jest ze szczyrku :naughty:

Opublikowano

ciekawe czy sie wstawi na spot :gwizdanie: xandmar to jak z tymi kluczami[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 12:28_________________________________________________wogole cos cie pany porabiali jedni na weselu a reszta gdzie sie bawila krakow czy pokaz ogni b-b??czy jeszcze jakas impreza o ktorej ni nie wiem hmm dzis tez cos sie w bielsku dzieje